slider

Nieuws

Monday 16 June

Vakantiewerk

Ga je naar school en doe je deze zomer vakantiewerk? Vraag dan aan je werkgever om de studenten-en scholierenregeling toe te passen. Hij houdt dan geen of minder loonheffing in op je loon. Je krijgt dan netto meer loon uitbetaald. Natuurlijk kun je ook aan het einde van het jaar via de inkomstenbelasting de te veel ingehouden loonheffing terug vragen.

 

Voor de studenten-en scholierenregeling gelden voorwaarden en je moet deze regeling zelf aanvragen. Ook wanneer je loonheffing via de inkomstenbelasting terug wilt krijgen, moet je zelf een aangifte indienen.

Bekijk overige nieuwsberichten

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »