slider

Administratiebureau Appingedam

bBB, boekhouder Bos Bierum, bent u van harte welkom wanneer u interesse heeft in de uitgebreide diensten van een administratiebureau in Appingedam en omgeving. Wij zijn gevestigd aan de Poelmanweg 7 in Bierum, op korte afstand van Appingedam, en kunnen u dan ook uitstekend onze diensten verlenen wanneer u behoefte heeft aan de services van een administratiebureau in Appingedam. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u altijd op professionele wijze van dienst kunnen zijn als uw vertrouwde administratiebureau in Appingedam en regio.

Mogelijkheden van ons administratiebureau nabij Appingedam

U kunt bij ons administratiebureau nabij Appingedam terecht voor de meest uiteenlopende services. Wij staan bijvoorbeeld klaar voor particulieren en ZZP’ers die de administratie willen uitbesteden aan een goed administratiebureau in Appingedam, maar ook voor ondernemers met meerdere medewerkers staan wij klaar. Wij kunnen onder meer de personeels- en salarisadministratie verzorgen. Uiteraard zijn dit slechts enkele opties die behoren tot de veelzijdige mogelijkheden van ons administratiebureau nabij Appingedam.

Administratiebureau Appingedam helpt u graag verder

Heeft u een ervaren administratiebureau in de regio Appingedam nodig? U kunt gerust eens langs komen op ons kantoor voor een vrijblijvende kennismaking. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 0596 – 68 22 69 of 06 – 55 900 174 of stuur een mail naar info@boekhouderbos.nl. Wij kunnen u op alle administratieve vlakken adviseren en informeren. Uiteraard kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen wanneer u precies wilt weten wat u mag verwachten wanneer u de administratie aan ons wilt gaan uitbesteden.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Maandag 25 februari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2018

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2018 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 23 januari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2016

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2016 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 11 april Aangifte Inkomstenbelasting 2015 en aandachtspunten

Voor de jaarlijkse aangifte van de Inkomstenbelasting richt de belastingdienst zich ook jaarlijks op een aantal onderwerpen. Aan deze onderwerpen wordt door de belastingdienst extra aandacht besteed en extra gecontroleerd.

Lees meer »