slider

Administratiebureau Delfzijl

Uw administratie moet op orde zijn, anders verliest u het overzicht. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Als u aangifte moet doen en u kunt de benodigde gegevens niet vinden, of u weet niet hoe u de aangifte moet invullen, dan kunt u daardoor in de problemen komen. Het administratiebureau Delfzijl biedt in zulke gevallen uitkomst. Wij brengen orde in uw administratie, zorgen dat er voor uw bedrijf duidelijk overzicht is van alle inkomsten en uitgaven en wij verzorgen in een handomdraai de aangifte inkomstenbelasting of de BTW-aangifte. Ook voor particulieren verzorgen wij graag en vlot de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting.

Het administratiebureau Delfzijl neemt u veel werk uit handen

Wanneer u uw administratie aan ons toevertrouwt kunnen wij u veel werk uit handen nemen. Boekhoudbureau Bos staat voor u klaar om uw administratie op orde te brengen en te houden. Wij zorgen ervoor dat u direct en goed overzicht heeft over uw administratie, uw inkomsten en uw uitgaven. Wij regelen de aangiftes voor uw bedrijf, zodat u zonder dat u er zelf aan hoeft te denken tijdig aan uw verplichtingen voldoet.

Neem contact met ons op en wij informeren u over onze dienstverlening

Wij informeren u graag over wat wij voor u of voor uw bedrijf kunnen betekenen. U kunt ons mailen op info@boekhouderbos.nl en ons uw vragen voorleggen. Wij zullen proberen om zo snel en volledig mogelijk op uw mail te antwoordden. Wilt u direct antwoord, bel ons dan. Wij zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 0596 – 68 22 69. Wij maken graag een afspraak met u voor een nadere wederzijdse kennismaking.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Maandag 25 februari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2018

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2018 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 23 januari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2016

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2016 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 11 april Aangifte Inkomstenbelasting 2015 en aandachtspunten

Voor de jaarlijkse aangifte van de Inkomstenbelasting richt de belastingdienst zich ook jaarlijks op een aantal onderwerpen. Aan deze onderwerpen wordt door de belastingdienst extra aandacht besteed en extra gecontroleerd.

Lees meer »