slider

Administratiebureau Groningen

Het gaat na jaren van economische crisis weer beter in Nederland. Dit betekent dat veel bedrijven weer met plezier aan het werk zijn en meer opdrachten binnenhalen. Dat u meer werk heeft is natuurlijk fijn en goed voor de portemonnee. Maar het zorgt er ook voor dat u meer administratieve zaken te regelen heeft. Deze werkzaamheden kan Administratiebureau Groningen u uit handen nemen. Ons kantoor is gespecialiseerd in het op orde brengen en houden van de administratie van inkomsten en uitgaven en vanzelfsprekend maken wij ook de jaarrekening voor u op en doen wij voor u de diverse aangiften bij de Belastingdienst.

Laat administratiebureau Groningen het werk voor u doen

Wilt u meer tijd besteden aan het zaken doen, klanten werven, opdrachten uitvoeren en naamsbekendheid opbouwen en minder tijd kwijt zijn aan uw administratie, dan is het een heel goed idee om eens contact op te nemen met administratiebureau Groningen. Wij kunnen u alle administratieve rompslomp uit handen nemen. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin wij u uitleggen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Vraag vandaag nog informatie aan over onze dienstverlening

Boekhoudbureau Bos te Bierum zet zich graag in om uw administratie op rolletjes te laten lopen. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, neem contact met ons op via telefoonnummer 0596 – 68 22 69. Wilt u liever informatie via de e-mail, stuur ons dan een bericht via info@boekhouderbos.nl.  Wij zullen proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Maandag 25 februari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2018

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2018 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 23 januari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2016

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2016 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 11 april Aangifte Inkomstenbelasting 2015 en aandachtspunten

Voor de jaarlijkse aangifte van de Inkomstenbelasting richt de belastingdienst zich ook jaarlijks op een aantal onderwerpen. Aan deze onderwerpen wordt door de belastingdienst extra aandacht besteed en extra gecontroleerd.

Lees meer »