slider

Administratiekantoor Groningen

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Groningen? Wij van boekhouder Bos Bierum zijn u graag van dienst. bBB is opgericht met als doel een brug slaan tussen ondernemen, organiseren en de financiële wereld. Wij hebben dan ook erg veel ervaring in verscheidene vormen van administratie. Zo kunnen we er onder meer voor zorgen dat uw papierwinkel op orde is en dat er structuur in zit. Ook doen we belastingaangifte voor u. Wij vinden goed service, kwaliteit en een fijne samenwerking erg belangrijk en zullen er dan ook alles aan doen om dat na te streven.

Administratiekantoor inhuren in Groningen

Als u ons wilt inhuren kunt u contact met ons opnemen. Wij luisteren eerst naar uw wensen en kijken of we daar eventuele aanvullingen op kunnen hebben. Vervolgens maken we een afspraak over de kosten die wij voor onze diensten regelen. Wij willen graag eens met u om de tafel met koffie en een koekje om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen. Wij zijn er zowel voor thuisadministratie als voor ondernemingsadministratie. Veel mensen raken op den duur het overzicht kwijt en wij kunnen je daarbij helpen.

Contact adminsitratiekantoor groningen

Wij maken graag een offerte voor u op. Laat wel eerst even uw gegevens achter op onze website. Binnen een paar dagen krijgt u reactie van ons. U kunt ons op het algemene nummer bereiken 0596 - 682269 of op het mobiele nummer: 06 - 55900174. Heeft u liever mailcontact? Stuur dan een e-mail naar info@boekhouderbos.nl. Ook hier geldt: wij reageren binnen enkele dagen.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Maandag 25 februari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2018

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2018 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 23 januari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2016

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2016 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 11 april Aangifte Inkomstenbelasting 2015 en aandachtspunten

Voor de jaarlijkse aangifte van de Inkomstenbelasting richt de belastingdienst zich ook jaarlijks op een aantal onderwerpen. Aan deze onderwerpen wordt door de belastingdienst extra aandacht besteed en extra gecontroleerd.

Lees meer »