slider

Administratiekantoor Uithuizen

Heeft u een administratiekantoor in Uithuizen nodig, bijvoorbeeld voor het op orde brengen en houden van de administratie van uw onderneming of het bijhouden van het papierwerk waar u als ZZP’er mee te maken krijgt? bBB is het administratiekantoor nabij Uithuizen dat u uitstekend van dienst kan zijn. bBB, boekhouder Bos Bierum, is gevestigd in Bierum en kan u een goede service bieden wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar administratiekantoor in Uithuizen.

Een ervaren administratiekantoor in Uithuizen

Wij zijn een ervaren en kundig administratiekantoor nabij Uithuizen. Als professioneel kantoor kunnen wij grote en kleine klanten uitstekend helpen met een passende service. U kunt bij ons administratiekantoor nabij Uithuizen terecht voor de een dienstverlening die goed kan worden aangepast op uw behoeften, zodat u zeker weet dat u de services krijgt waar u behoefte aan heeft. Natuurlijk kunt u altijd eens langskomen bij ons administratiekantoor nabij Uithuizen voor een vrijblijvende kennismaking. U bent van harte welkom.

Contact Administratiekantoor Uithuizen

U bent van harte welkom bij bBB wanneer u een goed administratiekantoor nabij Uithuizen zoekt. Wij staan altijd voor u klaar. U kunt ons bezoeken aan de Poelmanweg 7 in Bierum. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of bent u benieuwd wat ons administratiekantoor nabij Uithuizen voor u kan betekenen? Dan kunt u bellen naar 0596 – 68 22 69 of 06 – 55 900 174 of mailen naar info@boekhouderbos.nl. Wij informeren en adviseren u graag op basis van uw specifieke behoeften. Vanzelfsprekend kunnen wij ook altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Maandag 25 februari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2018

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2018 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 23 januari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2016

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2016 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 11 april Aangifte Inkomstenbelasting 2015 en aandachtspunten

Voor de jaarlijkse aangifte van de Inkomstenbelasting richt de belastingdienst zich ook jaarlijks op een aantal onderwerpen. Aan deze onderwerpen wordt door de belastingdienst extra aandacht besteed en extra gecontroleerd.

Lees meer »