slider

Administratiekantoor Uithuizen

Ziet u op tegen het ordenen van uw papieren en financiën? Stapelen de formulieren zich op en heeft u geen tijd deze in te vullen en overzicht aan te brengen in de administratie van uzelf, uw onderneming of organisatie? Als u zoekt naar een administratiekantoor Uithuizen bent u bij boekhouder Bos Bierum aan het juiste adres. Met 40 jaar ervaring in de administratieve wereld regelen wij uw administratie en financiën bij u thuis, zodat u in een vertrouwde omgeving altijd zelf inzicht in uw papieren kan houden. Van het sorteren van de post, tot het plegen van telefoontjes en het doen van de belastingaangifte; dit zijn zomaar enkele van onze diensten die wij u aanbieden.

Overzicht in uw papieren

Bij boekhouder Bos Bierum vinden wij het belangrijk goed contact en wederzijds vertrouwen met de klant te hebben. Daarom houden wij graag een informeel kennismakingsgesprek voordat we bij u aan de slag gaan. Wij verzekeren u dat uw privacy voorop staat en professioneel wordt omgegaan met uw gegevens. Het is aan u hoe lang u gebruik zou willen maken van onze diensten. Bovendien kunt u ook altijd voor advies bij ons terecht. Het zelf bijhouden van de administratie kan veel tijd innemen en stress veroorzaken, zeker als u zelfstandig ondernemer bent. Het is spijtig als het werken aan de administratie ten koste gaat van de tijd die u liever in de organisatie of onderneming zelf steekt. Maar ook voor particulieren kan administratief werk een last zijn. Daarom helpen wij graag deze last te verlichten door diverse administratieve werkzaamheden bij u thuis uit te voeren.

Contact

Zou u willen weten wat het kost om door boekhouder Bos Bierum uw administratie op orde te krijgen? Dan kunt u op de website vrijblijvend een offerte aanvragen. Indien u een afspraak wilt maken of vragen heeft kunt u ons telefonisch bereiken op 0596-682269 of 06-55900174, of via email info@boekhouderbos.nl.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Maandag 25 februari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2018

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2018 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 23 januari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2016

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2016 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 11 april Aangifte Inkomstenbelasting 2015 en aandachtspunten

Voor de jaarlijkse aangifte van de Inkomstenbelasting richt de belastingdienst zich ook jaarlijks op een aantal onderwerpen. Aan deze onderwerpen wordt door de belastingdienst extra aandacht besteed en extra gecontroleerd.

Lees meer »