slider

Bedrijfsadministratie Delfzijl

Wanneer u een bedrijf heeft weet u dat daar de nodige administratie bij komt kijken. U verstuurt facturen, betaalt facturen, houdt voorraden en werkstaten bij. Al deze administratie is van belang om uw boekhouding op orde te houden en natuurlijk als u aangifte moet doen voor de BTW of de Inkomstenbelasting. Wanneer u deze administratie graag goed geregeld wilt zien en er zelf geen omkijken naar wilt hebben, dan kunt u kiezen voor uitbesteding. Geef uw bedrijfsadministratie Delfzijl uit handen aan de professionals van Boekhouder Bos.

Laat uw bedrijfsadministratie Delfzijl verzorgen door vakbekwame boekhouders

U kunt nu uw bedrijfsadministratie Delfzijl geheel of gedeeltelijk uit handen geven. Wij kunnen de hele administratie van u overnemen, u hoeft dan alleen nog maar alle relevante stukken bij ons in te leveren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om bij voorbeeld de aangiftes voor uw bedrijf door ons te laten verzorgen. Wij regelen dan dat uw Btw-aangifte tijdig wordt gedaan en dat uw aangifte inkomstenbelasting op tijd en correct wordt ingediend. Zo heeft u er geen omkijken naar en weet u zeker dat u geen boetes zult krijgen omdat uw aangiften niet tijdig of niet volledig zijn.

Wij sturen u graag een passende offerte

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de bedrijfsadministratie? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn bereikbaar via ons e-mailadres info@boekhouderbos.nl. Of bel ons voor meer informatie of een afspraak op telefoonnummer 0569 - 68 22 69. Wij staan u graag te woord en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Vrijdag 24 april Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Dinsdag 11 februari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »
Maandag 25 februari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2018

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2018 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »