slider

Belastingadviseur Groningen

Belastingzaken zijn voor veel mensen erg ingewikkeld. Er zijn zo veel regels en voorschriften, waarop dan ook weer allerlei uitzonderingen zijn. Veel ondernemers en ook particulieren zien door de bomen het bos niet meer. En dan gaat er soms iets mis bij de aangifte en dat kan vervelende financiële gevolgen hebben. Daarom is het goed te weten dat u uw belastingzaken ook kunt overlaten aan ons kantoor. Wij zijn gespecialiseerd in de belastingwetgeving en kunnen u daarom goed adviseren en ondersteunen.

De belastingadviseur Groningen regelt uw aangifte

Wanneer u zeker wilt weten dat uw aangifte correct en op tijd wordt ingediend dan kunt u hiervoor een beroep doen op de belastingadviseur Groningen. Wij zorgen ervoor dat uw aangifte wordt ingevuld en dat u optimaal van alle mogelijkheden profiteert die de wet biedt zodat uw aangifte voor u zo gunstig mogelijk is. U hoeft alleen maar de benodigde stukken in te leveren en wij doen de rest voor u. Natuurlijk kunnen wij de aangifte met u bespreken voordat deze wordt ingediend zodat u weet welke informatie aan de Belastingdienst wordt verstrekt.

Wij helpen u graag met al uw belastingzaken

Vanaf nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken over al uw belastingzaken. Boekhouder Bos zorgt ervoor dat uw aangifte en alle andere eventuele contacten met de Belastingdienst soepel verlopen zodat u nooit problemen heeft met uw aangifte. Wilt u meer informatie, mail ons dan en stuur uw bericht naar info@boekhouderbos.nl. Of bel ons op telefoonnummer 0596 – 682269 zodat wij u direct persoonlijk te woord kunnen staan en voor zover mogelijk uw vragen direct kunnen beantwoorden.

 

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Maandag 25 februari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2018

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2018 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 23 januari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2016

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2016 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 11 april Aangifte Inkomstenbelasting 2015 en aandachtspunten

Voor de jaarlijkse aangifte van de Inkomstenbelasting richt de belastingdienst zich ook jaarlijks op een aantal onderwerpen. Aan deze onderwerpen wordt door de belastingdienst extra aandacht besteed en extra gecontroleerd.

Lees meer »