slider

Boekhouder Delfzijl

Als u een boekhouder in Delfzijl nodig heeft, dan kunt u altijd goed terecht bij bBB, boekhouder Bos Bierum. Een boekhouder in Delfzijl kan u uitstekend helpen wanneer u het overzicht in uw papierwinkel een beetje kwijt begint te raken. We leven in een tijd waarin we niet alleen te maken hebben met papieren documenten, maar ook met de digitale varianten. Hierdoor wordt het al snel een warrige situatie en bestaat het risico dat u het overzicht kwijtraakt. Onze boekhouder in Delfzijl kan u helpen weer orde op zaken te stellen.

Een boekhouder in Delfzijl voor particulieren en bedrijven

Onze boekhouder kan u helpen wanneer u uw zakelijke administratie wilt uitbesteden, maar als particulier kunt u ook zeker een beroep doen op de brede dienstverlening van onze boekhouder in Delfzijl. Voor zowel ondernemingen als particulieren kunnen wij de gehele administratie verzorgen, inclusief het doen van de belastingaangiften. Bij ons staat een persoonlijke benadering centraal. Wij vinden het belangrijk om op een prettige, vriendelijke en transparante wijze met u samen te werken. Wij nodigen u uit om ons eens een bezoek te brengen om, onder het genot van koffie en koek, samen te bekijken wat voor u de mogelijkheden zijn.

Bezoek boekhouder Delfzijl

Wilt u gebruik maken van de dienstverlening van onze boekhouder in Delfzijl of wilt u weten wat de boekhouder in Delfzijl precies voor u kan betekenen? U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Poelmanweg 7 in Bierum. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of persoonlijk advies. U kunt dan mailen naar info@boekhouderbos.nl. Tevens kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0596 – 68 22 69 of 06 – 55 900 174.

 

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Maandag 25 februari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2018

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2018 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 23 januari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2016

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2016 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 11 april Aangifte Inkomstenbelasting 2015 en aandachtspunten

Voor de jaarlijkse aangifte van de Inkomstenbelasting richt de belastingdienst zich ook jaarlijks op een aantal onderwerpen. Aan deze onderwerpen wordt door de belastingdienst extra aandacht besteed en extra gecontroleerd.

Lees meer »