slider

Boekhouder Uithuizen

Als u op zoek bent naar een boekhouder in de omgeving van Uithuizen hoeft u niet verder te zoeken. Boekhouder Bos is met 40 jaar ervaring toonaangevend op het gebied van boekhouden. Wij nemen graag uw papierwinkel uit handen zodat u meer tijd over heeft voor zaken die er echt toe doen. Wij zijn er voor particulieren, ondernemers en organisaties. Wij slaan een brug tussen ondernemen, organiseren en de financiële wereld. Als uw rekeningen en formulieren zich opstapelen is tijd om een boekhouder in te schakelen. Boekhouder Bos zorgt dat uw administratie in Uithuizen gauw weer op orde is.

Boekhouder Bos is particulieren uit Uithuizen van dienst

Een goede administratie door een boekhouder is ook thuis in Uithuizen van belang. Het is niet altijd even gemakkelijk om dit bij te houden. Wat is er dan gemakkelijker om het voor u te laten doen? Boekhouder Bos begeleidt u op een traject waarbij het eindresultaat is dat u zelf uw administratie kunt doen. Wij helpen u op weg door uw inkomsten en uitgaven door te nemen, uw rekeningen en betalingen af te stemmen en contact te houden met overheidsinstanties. Een goede boekhouder is belangrijk voor een goede thuisadministratie in Uithuizen.

Boekhouder Bos helpt ondernemers en organisaties in Uithuizen

Bij het ondernemen in Uithuizen kunt u wel een goede boekhouder gebruiken. Denk alleen al aan de administratie, omzetbelasting en loonheffing. Boekhouder Bos kan hier structuur en orde in brengen. Wij organiseren uw papierwinkel zodat u zich kunt richten op uw onderneming of organisatie. Zowel eenmanszaken, zzp’ers, verenigingen of stichtingen kunnen bij ons terecht. Zo weet u zeker dat uw financiën goed zijn afgehandeld. Bovendien wordt u persoonlijk betrokken. Boekhouder Bos staat voor kwaliteitsservice bij ondernemers en organisaties in Uithuizen.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Maandag 25 februari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2018

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2018 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 23 januari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2016

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2016 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 11 april Aangifte Inkomstenbelasting 2015 en aandachtspunten

Voor de jaarlijkse aangifte van de Inkomstenbelasting richt de belastingdienst zich ook jaarlijks op een aantal onderwerpen. Aan deze onderwerpen wordt door de belastingdienst extra aandacht besteed en extra gecontroleerd.

Lees meer »