slider

Nieuws

Maandag 11 april

Aangifte Inkomstenbelasting 2015 en aandachtspunten

Voor de jaarlijkse aangifte van de Inkomstenbelasting richt de belastingdienst zich ook jaarlijks op een aantal onderwerpen. Aan deze onderwerpen wordt door de belastingdienst extra aandacht besteed en extra gecontroleerd.

Vaak leveren deze onderwerpen vragen op en worden er veel fouten gemaakt bij het gebruiken ervan U dient er rekening mee te houden dat u, wanneer u gebruik maakt van deze onderwerpen, bewijsstukken moet kunnen overleggen. De belastingdienst heeft bekend gemaakt voor het belastingjaar 2015 extra te controleren op de volgende onderwerpen:

  • Studiekosten
  • Giftenaftrek
  • Hoe om te gaan met een scheiding
  • Zorgkosten
  • Dieetkosten, gezinshulp en kosten voor medicijnen
  • Bijverdiensten
  • Hobby of werk

Wij raden u aan bij het invullen van uw aangifte hier extra aandacht aan te besteden en in ieder geval bewijsstukken te hebben voor een eventuele controle van de fiscus.

Bekijk overige nieuwsberichten

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Vrijdag 24 april Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Dinsdag 11 februari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »
Maandag 25 februari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2018

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2018 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »