slider

Salarisadministratie Appingedam

Wanneer u een bedrijf heeft met personeel in loondienst dan weet u waarschijnlijk dat de salarisadministratie veel werk geeft en daardoor veel tijd kost. Niet alleen moet dit secuur en vooral tijdig gebeuren, de salarissen zijn ook nog onderhevig aan regelmatige wijzigingen. Soms meerdere keren per jaar worden de regels aangepast en moet u uw systeem dus ook weer wijzigen. Als u deze rompslomp graag uitbesteedt aan een professional dan kunt u een beroep doen op de salarisadministratie Appingedam. Wij nemen u graag veel werk uit handen.

Uw salarisadministratie Appingedam is bij ons in goede handen

Boekhouder Bos heeft inmiddels vele jaren ervaring met het voeren van de salarisadministratie voor verschillende bedrijven. Wij volgen uiteraard de wet- en regelgeving op de voet en zijn dus op de hoogte van alle aanpassingen en wijzigingen die in uw branche van toepassing zijn.  Als u de salarisadministratie van uw bedrijf aan ons uitbesteedt heeft u er verder geen omkijken naar. Het enige wat u hoeft te doen is wijzingen doorgeven zoals aanpassing van aantal uren, salarisverhoging en in- en uitdiensttreding. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos wordt geregeld.

Vraag ons nu om een vrijblijvende offerte

U kunt ons direct om een vrijblijvende offerte vragen voor het overnemen van uw salarisadministratie Appingedam. U kunt ons bellen als u vragen heeft op telefoonnummer 0569 - 68 22 69.  Wij zijn uiteraard ook per e-mail bereikbaar. U kunt uw bericht sturen naar info@boekhouderbos.nl.  Wij zullen uiteraard zo snel mogelijk op uw bericht reageren en proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Maandag 25 februari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2018

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2018 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 23 januari Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2016

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2016 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. 

Lees meer »
Maandag 11 april Aangifte Inkomstenbelasting 2015 en aandachtspunten

Voor de jaarlijkse aangifte van de Inkomstenbelasting richt de belastingdienst zich ook jaarlijks op een aantal onderwerpen. Aan deze onderwerpen wordt door de belastingdienst extra aandacht besteed en extra gecontroleerd.

Lees meer »