slider

bBB, boekhouder Bos Bierum

Voor ondernemers, organisaties en particulieren wordt een afspraak met de boekhouder weer leuk. bBB, is opgericht door Jan Willem Bos en heeft als doel een brug te slaan tussen ondernemen, organiseren en de financiële wereld. Particulieren helpen wij bij het invullen van allerlei formulieren. Jan Willem Bos heeft een ruime en brede ervaring in diverse vormen van administraties.

Wij bieden:

  • orde, organisatie en structuur in uw papierwinkel
  • een goede service en kwaliteit
  • een fijne samenwerking

Uw papierwinkel

Als ondernemer heb je een boekhouder nodig die de administratie regelt. Wij zorgen dat de inkomsten en uitgaven worden gestructureerd en de aangiften bij de belasting wordt gedaan. Als particulier wordt je soms geconfronteerd met een wirwar van formulieren. Wij vullen ze voor u in en brengen orde en overzicht aan.

De kosten die wij voor onze diensten rekenen worden in overleg bepaald. Maak eens een afspraak met ons. En na een leuk gesprek, waarbij koffie en koek niet zullen ontbreken, heeft u weer lijn in uw financiële zaken.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Friday 1 July Rekening moet sneller betaald

Grote bedrijven moeten rekeningen van kleine en middelgrote bedrijven voortaan sneller betalen. Die wettelijke betalingstermijn gaat terug van 60 naar 30 dagen. Mkb-bedrijven klaagden dat grote bedrijven steeds later betaalden, waardoor de kleinere bedrijven soms in de problemen kwamen.

Lees meer »
Friday 17 June Ik heb aangifte gedaan - wanneer hoor ik iets?

Als u vóór 1 april aangifte hebt gedaan, krijgt u vóór 1 juli bericht

We kunnen niet vertellen wanneer exact u iets hoort. Het kan zo zijn dat uw partner eerder iets hoort dan u. Zelfs als u tegelijk aangifte hebt gedaan. Geen zorgen, dat zegt niets over uw aangifte.

Lees meer »
Friday 13 May Nieuwe regels voor online verkopen op komst

Heb je een webshop, run je een online verkoopplatform of verkoop je via social media? Per 28 mei 2022 heb je te maken met een informatieplicht en nieuwe regels voor onder andere je reviews, prijzen, aanbiedingen en ‘gratis’ digitale diensten. Lees welke 6 veranderingen deze nieuwe regels inhouden.

Lees meer »