slider

bBB, boekhouder Bos Bierum

Voor ondernemers, organisaties en particulieren wordt een afspraak met de boekhouder weer leuk. bBB, is opgericht door Jan Willem Bos en heeft als doel een brug te slaan tussen ondernemen, organiseren en de financiële wereld. Particulieren helpen wij bij het invullen van allerlei formulieren. Jan Willem Bos heeft een ruime en brede ervaring in diverse vormen van administraties.

Wij bieden:

  • orde, organisatie en structuur in uw papierwinkel
  • een goede service en kwaliteit
  • een fijne samenwerking

Uw papierwinkel

Als ondernemer heb je een boekhouder nodig die de administratie regelt. Wij zorgen dat de inkomsten en uitgaven worden gestructureerd en de aangiften bij de belasting wordt gedaan. Als particulier wordt je soms geconfronteerd met een wirwar van formulieren. Wij vullen ze voor u in en brengen orde en overzicht aan.

De kosten die wij voor onze diensten rekenen worden in overleg bepaald. Maak eens een afspraak met ons. En na een leuk gesprek, waarbij koffie en koek niet zullen ontbreken, heeft u weer lijn in uw financiële zaken.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »