slider

bBB, boekhouder Bos Bierum

Voor ondernemers, organisaties en particulieren wordt een afspraak met de boekhouder weer leuk. bBB, is opgericht door Jan Willem Bos en heeft als doel een brug te slaan tussen ondernemen, organiseren en de financiële wereld. Particulieren helpen wij bij het invullen van allerlei formulieren. Jan Willem Bos heeft een ruime en brede ervaring in diverse vormen van administraties.

Wij bieden:

  • orde, organisatie en structuur in uw papierwinkel
  • een goede service en kwaliteit
  • een fijne samenwerking

Uw papierwinkel

Als ondernemer heb je een boekhouder nodig die de administratie regelt. Wij zorgen dat de inkomsten en uitgaven worden gestructureerd en de aangiften bij de belasting wordt gedaan. Als particulier wordt je soms geconfronteerd met een wirwar van formulieren. Wij vullen ze voor u in en brengen orde en overzicht aan.

De kosten die wij voor onze diensten rekenen worden in overleg bepaald. Maak eens een afspraak met ons. En na een leuk gesprek, waarbij koffie en koek niet zullen ontbreken, heeft u weer lijn in uw financiële zaken.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »