slider

Administratiebureau Appingedam

bBB, boekhouder Bos Bierum, bent u van harte welkom wanneer u interesse heeft in de uitgebreide diensten van een administratiebureau in Appingedam en omgeving. Wij zijn gevestigd aan de Poelmanweg 7 in Bierum, op korte afstand van Appingedam, en kunnen u dan ook uitstekend onze diensten verlenen wanneer u behoefte heeft aan de services van een administratiebureau in Appingedam. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u altijd op professionele wijze van dienst kunnen zijn als uw vertrouwde administratiebureau in Appingedam en regio.

Mogelijkheden van ons administratiebureau nabij Appingedam

U kunt bij ons administratiebureau nabij Appingedam terecht voor de meest uiteenlopende services. Wij staan bijvoorbeeld klaar voor particulieren en ZZP’ers die de administratie willen uitbesteden aan een goed administratiebureau in Appingedam, maar ook voor ondernemers met meerdere medewerkers staan wij klaar. Wij kunnen onder meer de personeels- en salarisadministratie verzorgen. Uiteraard zijn dit slechts enkele opties die behoren tot de veelzijdige mogelijkheden van ons administratiebureau nabij Appingedam.

Administratiebureau Appingedam helpt u graag verder

Heeft u een ervaren administratiebureau in de regio Appingedam nodig? U kunt gerust eens langs komen op ons kantoor voor een vrijblijvende kennismaking. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 0596 – 68 22 69 of 06 – 55 900 174 of stuur een mail naar info@boekhouderbos.nl. Wij kunnen u op alle administratieve vlakken adviseren en informeren. Uiteraard kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen wanneer u precies wilt weten wat u mag verwachten wanneer u de administratie aan ons wilt gaan uitbesteden.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »