slider

Administratiebureau Delfzijl

Uw administratie moet op orde zijn, anders verliest u het overzicht. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Als u aangifte moet doen en u kunt de benodigde gegevens niet vinden, of u weet niet hoe u de aangifte moet invullen, dan kunt u daardoor in de problemen komen. Het administratiebureau Delfzijl biedt in zulke gevallen uitkomst. Wij brengen orde in uw administratie, zorgen dat er voor uw bedrijf duidelijk overzicht is van alle inkomsten en uitgaven en wij verzorgen in een handomdraai de aangifte inkomstenbelasting of de BTW-aangifte. Ook voor particulieren verzorgen wij graag en vlot de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting.

Het administratiebureau Delfzijl neemt u veel werk uit handen

Wanneer u uw administratie aan ons toevertrouwt kunnen wij u veel werk uit handen nemen. Boekhoudbureau Bos staat voor u klaar om uw administratie op orde te brengen en te houden. Wij zorgen ervoor dat u direct en goed overzicht heeft over uw administratie, uw inkomsten en uw uitgaven. Wij regelen de aangiftes voor uw bedrijf, zodat u zonder dat u er zelf aan hoeft te denken tijdig aan uw verplichtingen voldoet.

Neem contact met ons op en wij informeren u over onze dienstverlening

Wij informeren u graag over wat wij voor u of voor uw bedrijf kunnen betekenen. U kunt ons mailen op info@boekhouderbos.nl en ons uw vragen voorleggen. Wij zullen proberen om zo snel en volledig mogelijk op uw mail te antwoordden. Wilt u direct antwoord, bel ons dan. Wij zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 0596 – 68 22 69. Wij maken graag een afspraak met u voor een nadere wederzijdse kennismaking.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »