slider

Administratiebureau Groningen

Het gaat na jaren van economische crisis weer beter in Nederland. Dit betekent dat veel bedrijven weer met plezier aan het werk zijn en meer opdrachten binnenhalen. Dat u meer werk heeft is natuurlijk fijn en goed voor de portemonnee. Maar het zorgt er ook voor dat u meer administratieve zaken te regelen heeft. Deze werkzaamheden kan Administratiebureau Groningen u uit handen nemen. Ons kantoor is gespecialiseerd in het op orde brengen en houden van de administratie van inkomsten en uitgaven en vanzelfsprekend maken wij ook de jaarrekening voor u op en doen wij voor u de diverse aangiften bij de Belastingdienst.

Laat administratiebureau Groningen het werk voor u doen

Wilt u meer tijd besteden aan het zaken doen, klanten werven, opdrachten uitvoeren en naamsbekendheid opbouwen en minder tijd kwijt zijn aan uw administratie, dan is het een heel goed idee om eens contact op te nemen met administratiebureau Groningen. Wij kunnen u alle administratieve rompslomp uit handen nemen. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin wij u uitleggen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Vraag vandaag nog informatie aan over onze dienstverlening

Boekhoudbureau Bos te Bierum zet zich graag in om uw administratie op rolletjes te laten lopen. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, neem contact met ons op via telefoonnummer 0596 – 68 22 69. Wilt u liever informatie via de e-mail, stuur ons dan een bericht via info@boekhouderbos.nl.  Wij zullen proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »