slider

Administratiebureau Groningen

Het gaat na jaren van economische crisis weer beter in Nederland. Dit betekent dat veel bedrijven weer met plezier aan het werk zijn en meer opdrachten binnenhalen. Dat u meer werk heeft is natuurlijk fijn en goed voor de portemonnee. Maar het zorgt er ook voor dat u meer administratieve zaken te regelen heeft. Deze werkzaamheden kan Administratiebureau Groningen u uit handen nemen. Ons kantoor is gespecialiseerd in het op orde brengen en houden van de administratie van inkomsten en uitgaven en vanzelfsprekend maken wij ook de jaarrekening voor u op en doen wij voor u de diverse aangiften bij de Belastingdienst.

Laat administratiebureau Groningen het werk voor u doen

Wilt u meer tijd besteden aan het zaken doen, klanten werven, opdrachten uitvoeren en naamsbekendheid opbouwen en minder tijd kwijt zijn aan uw administratie, dan is het een heel goed idee om eens contact op te nemen met administratiebureau Groningen. Wij kunnen u alle administratieve rompslomp uit handen nemen. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin wij u uitleggen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Vraag vandaag nog informatie aan over onze dienstverlening

Boekhoudbureau Bos te Bierum zet zich graag in om uw administratie op rolletjes te laten lopen. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, neem contact met ons op via telefoonnummer 0596 – 68 22 69. Wilt u liever informatie via de e-mail, stuur ons dan een bericht via info@boekhouderbos.nl.  Wij zullen proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »