slider

Administratiekantoor Appingedam

Als u een administratiekantoor in Appingedam nodig heeft, dan kunt u eens contact opnemen met bBB, boekhouder Bos Bierum. Wij zijn gevestigd in de plats Bierum, maar wij kunnen u ook uitstekend van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar een ervaren administratiekantoor in Appingedam. Wij zijn klanten van dienst door heel de regio en kunnen ook u een passende dienstverlening bieden wanneer u behoefte heeft aan de service van een ervaren administratiekantoor in Appingedam.

Services van het administratiekantoor in Appingedam

Wij kunnen u een zeer complete dienstverlening bieden als administratiekantoor in Appingedam. Bent u ZZP’er of freelancer en zoekt u een goede partij voor het bijhouden van uw administratie? Dan bent u zeker welkom bij ons administratiekantoor in Appingedam. Heeft u een kleine of bijvoorbeeld een middelgrote onderneming waarvan u alle administratie, zoals ook de loonadministratie, wilt uitbesteden aan een ervaren administratiekantoor in Appingedam en regio? Ook dan zijn wij zeker een goede partij. Wij kunnen onze dienstverlening aanpassen op wat u nodig heeft.

Contact Administratiekantoor Appingedam voor al uw vragen

Ons administratiekantoor nabij Appingedam is gevestigd aan de Poelmanweg 7 in Bierum. U kunt ons altijd een bezoek brengen wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening. Wij kijken uit naar een vrijblijvende kennismaking. Wilt u eerst meer informatie of wenst u advies van ons administratiekantoor nabij Appingedam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0596 – 68 22 69 of 06 – 55 900 174. U kunt ook een mail sturen naar info@boekhouderbos.nl. Wij zijn u altijd graag van dienst.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »