slider

Administratiekantoor Appingedam

Als u een administratiekantoor in Appingedam nodig heeft, dan kunt u eens contact opnemen met bBB, boekhouder Bos Bierum. Wij zijn gevestigd in de plats Bierum, maar wij kunnen u ook uitstekend van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar een ervaren administratiekantoor in Appingedam. Wij zijn klanten van dienst door heel de regio en kunnen ook u een passende dienstverlening bieden wanneer u behoefte heeft aan de service van een ervaren administratiekantoor in Appingedam.

Services van het administratiekantoor in Appingedam

Wij kunnen u een zeer complete dienstverlening bieden als administratiekantoor in Appingedam. Bent u ZZP’er of freelancer en zoekt u een goede partij voor het bijhouden van uw administratie? Dan bent u zeker welkom bij ons administratiekantoor in Appingedam. Heeft u een kleine of bijvoorbeeld een middelgrote onderneming waarvan u alle administratie, zoals ook de loonadministratie, wilt uitbesteden aan een ervaren administratiekantoor in Appingedam en regio? Ook dan zijn wij zeker een goede partij. Wij kunnen onze dienstverlening aanpassen op wat u nodig heeft.

Contact Administratiekantoor Appingedam voor al uw vragen

Ons administratiekantoor nabij Appingedam is gevestigd aan de Poelmanweg 7 in Bierum. U kunt ons altijd een bezoek brengen wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening. Wij kijken uit naar een vrijblijvende kennismaking. Wilt u eerst meer informatie of wenst u advies van ons administratiekantoor nabij Appingedam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0596 – 68 22 69 of 06 – 55 900 174. U kunt ook een mail sturen naar info@boekhouderbos.nl. Wij zijn u altijd graag van dienst.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »