slider

Administratiekantoor Delfzijl

De administratie bijhouden van u of uw bedrijf kan een tijdrovende klus zijn. Papieren stapelen zich op en u komt er misschien niet aan toe alle formulieren in te vullen en bij te houden. Dan is het fijn als er een boekhouder tot uw beschikking staat die de administratie op orde brengt. Zoekt u naar een administratiekantoor Delfzijl, zoek dan niet verder want boekhouder Bos Bierum kan al uw administratieve en financiële werk van uw schouders nemen. Dit administratiekantoor, opgericht door Jan Willem Bos die al 40 jaar in de administratieve wereld werkt, helpt bij de administratie van ondernemers, organisaties en particulieren.

Orde, inzicht en overzicht met behulp van afdministratiekantoor Bos nabij Delfzijl

Boekhouder Bos Bierum zorgt dat uw inkomsten en uitgaven geordend en overzichtelijk gemaakt worden en dat de aangifte bij de belasting geregeld wordt. Wel zo handig, vooral voor ondernemers die anders veel tijd kwijt zijn aan het bijhouden van de administratie. Maar ook voor particulieren staan wij klaar. Ook als particulier komt er namelijk een hoop op u af qua papieren en financiën en die last willen wij voor u verlichten. Het behouden van het overzicht kan moeilijk zijn door omstandigheden zoals ziekte, ouderdom of het verlies van een baan en kan een hoop stress veroorzaken. Wij verzekeren u ordelijk inzicht in uw papieren en financiën voor de periode die door u gewenst is. Wij zorgen onder andere voor het sorteren en archiveren van post, het doornemen van inkomsten en uitgaven, het afstemmen van rekeningen en betalingen, het onderhouden van contacten met (overheid)instanties en het uitvoeren van internet activiteiten.

Betrouwbare en kwalitatieve service

Uiteraard wordt te allen tijde zorgvuldig met uw privacy en persoonlijke gegevens omgegaan. Boekhouder Bos Bierum doet het werk bij u thuis, zodat u zelf inzicht kan blijven houden in de papieren. Wij hebben graag eerst een kennismakingsgesprek met u als u gebruik wilt maken van onze diensten. Voor een prijsopgave uitgaande van uw gewenste administratieve hulp kunt een offerte aanvragen op de website. Indien u een afspraak wilt maken of vragen heeft kunt u ons telefonisch bereiken op 0596-682269 of 06-55900174, of via email info@boekhouderbos.nl.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »