slider

Administratiekantoor Groningen

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Groningen? Wij van boekhouder Bos Bierum zijn u graag van dienst. bBB is opgericht met als doel een brug slaan tussen ondernemen, organiseren en de financiële wereld. Wij hebben dan ook erg veel ervaring in verscheidene vormen van administratie. Zo kunnen we er onder meer voor zorgen dat uw papierwinkel op orde is en dat er structuur in zit. Ook doen we belastingaangifte voor u. Wij vinden goed service, kwaliteit en een fijne samenwerking erg belangrijk en zullen er dan ook alles aan doen om dat na te streven.

Administratiekantoor inhuren in Groningen

Als u ons wilt inhuren kunt u contact met ons opnemen. Wij luisteren eerst naar uw wensen en kijken of we daar eventuele aanvullingen op kunnen hebben. Vervolgens maken we een afspraak over de kosten die wij voor onze diensten regelen. Wij willen graag eens met u om de tafel met koffie en een koekje om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen. Wij zijn er zowel voor thuisadministratie als voor ondernemingsadministratie. Veel mensen raken op den duur het overzicht kwijt en wij kunnen je daarbij helpen.

Contact adminsitratiekantoor groningen

Wij maken graag een offerte voor u op. Laat wel eerst even uw gegevens achter op onze website. Binnen een paar dagen krijgt u reactie van ons. U kunt ons op het algemene nummer bereiken 0596 - 682269 of op het mobiele nummer: 06 - 55900174. Heeft u liever mailcontact? Stuur dan een e-mail naar info@boekhouderbos.nl. Ook hier geldt: wij reageren binnen enkele dagen.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »