slider

Administratiekantoor Uithuizen

Heeft u een administratiekantoor in Uithuizen nodig, bijvoorbeeld voor het op orde brengen en houden van de administratie van uw onderneming of het bijhouden van het papierwerk waar u als ZZP’er mee te maken krijgt? bBB is het administratiekantoor nabij Uithuizen dat u uitstekend van dienst kan zijn. bBB, boekhouder Bos Bierum, is gevestigd in Bierum en kan u een goede service bieden wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar administratiekantoor in Uithuizen.

Een ervaren administratiekantoor in Uithuizen

Wij zijn een ervaren en kundig administratiekantoor nabij Uithuizen. Als professioneel kantoor kunnen wij grote en kleine klanten uitstekend helpen met een passende service. U kunt bij ons administratiekantoor nabij Uithuizen terecht voor de een dienstverlening die goed kan worden aangepast op uw behoeften, zodat u zeker weet dat u de services krijgt waar u behoefte aan heeft. Natuurlijk kunt u altijd eens langskomen bij ons administratiekantoor nabij Uithuizen voor een vrijblijvende kennismaking. U bent van harte welkom.

Contact Administratiekantoor Uithuizen

U bent van harte welkom bij bBB wanneer u een goed administratiekantoor nabij Uithuizen zoekt. Wij staan altijd voor u klaar. U kunt ons bezoeken aan de Poelmanweg 7 in Bierum. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of bent u benieuwd wat ons administratiekantoor nabij Uithuizen voor u kan betekenen? Dan kunt u bellen naar 0596 – 68 22 69 of 06 – 55 900 174 of mailen naar info@boekhouderbos.nl. Wij informeren en adviseren u graag op basis van uw specifieke behoeften. Vanzelfsprekend kunnen wij ook altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »