slider

Administratiekantoor Uithuizen

Heeft u een administratiekantoor in Uithuizen nodig, bijvoorbeeld voor het op orde brengen en houden van de administratie van uw onderneming of het bijhouden van het papierwerk waar u als ZZP’er mee te maken krijgt? bBB is het administratiekantoor nabij Uithuizen dat u uitstekend van dienst kan zijn. bBB, boekhouder Bos Bierum, is gevestigd in Bierum en kan u een goede service bieden wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar administratiekantoor in Uithuizen.

Een ervaren administratiekantoor in Uithuizen

Wij zijn een ervaren en kundig administratiekantoor nabij Uithuizen. Als professioneel kantoor kunnen wij grote en kleine klanten uitstekend helpen met een passende service. U kunt bij ons administratiekantoor nabij Uithuizen terecht voor de een dienstverlening die goed kan worden aangepast op uw behoeften, zodat u zeker weet dat u de services krijgt waar u behoefte aan heeft. Natuurlijk kunt u altijd eens langskomen bij ons administratiekantoor nabij Uithuizen voor een vrijblijvende kennismaking. U bent van harte welkom.

Contact Administratiekantoor Uithuizen

U bent van harte welkom bij bBB wanneer u een goed administratiekantoor nabij Uithuizen zoekt. Wij staan altijd voor u klaar. U kunt ons bezoeken aan de Poelmanweg 7 in Bierum. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of bent u benieuwd wat ons administratiekantoor nabij Uithuizen voor u kan betekenen? Dan kunt u bellen naar 0596 – 68 22 69 of 06 – 55 900 174 of mailen naar info@boekhouderbos.nl. Wij informeren en adviseren u graag op basis van uw specifieke behoeften. Vanzelfsprekend kunnen wij ook altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »