slider

Administratiekantoor Uithuizen

Ziet u op tegen het ordenen van uw papieren en financiën? Stapelen de formulieren zich op en heeft u geen tijd deze in te vullen en overzicht aan te brengen in de administratie van uzelf, uw onderneming of organisatie? Als u zoekt naar een administratiekantoor Uithuizen bent u bij boekhouder Bos Bierum aan het juiste adres. Met 40 jaar ervaring in de administratieve wereld regelen wij uw administratie en financiën bij u thuis, zodat u in een vertrouwde omgeving altijd zelf inzicht in uw papieren kan houden. Van het sorteren van de post, tot het plegen van telefoontjes en het doen van de belastingaangifte; dit zijn zomaar enkele van onze diensten die wij u aanbieden.

Overzicht in uw papieren

Bij boekhouder Bos Bierum vinden wij het belangrijk goed contact en wederzijds vertrouwen met de klant te hebben. Daarom houden wij graag een informeel kennismakingsgesprek voordat we bij u aan de slag gaan. Wij verzekeren u dat uw privacy voorop staat en professioneel wordt omgegaan met uw gegevens. Het is aan u hoe lang u gebruik zou willen maken van onze diensten. Bovendien kunt u ook altijd voor advies bij ons terecht. Het zelf bijhouden van de administratie kan veel tijd innemen en stress veroorzaken, zeker als u zelfstandig ondernemer bent. Het is spijtig als het werken aan de administratie ten koste gaat van de tijd die u liever in de organisatie of onderneming zelf steekt. Maar ook voor particulieren kan administratief werk een last zijn. Daarom helpen wij graag deze last te verlichten door diverse administratieve werkzaamheden bij u thuis uit te voeren.

Contact

Zou u willen weten wat het kost om door boekhouder Bos Bierum uw administratie op orde te krijgen? Dan kunt u op de website vrijblijvend een offerte aanvragen. Indien u een afspraak wilt maken of vragen heeft kunt u ons telefonisch bereiken op 0596-682269 of 06-55900174, of via email info@boekhouderbos.nl.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »