slider

Administratiekantoor Uithuizen

Ziet u op tegen het ordenen van uw papieren en financiën? Stapelen de formulieren zich op en heeft u geen tijd deze in te vullen en overzicht aan te brengen in de administratie van uzelf, uw onderneming of organisatie? Als u zoekt naar een administratiekantoor Uithuizen bent u bij boekhouder Bos Bierum aan het juiste adres. Met 40 jaar ervaring in de administratieve wereld regelen wij uw administratie en financiën bij u thuis, zodat u in een vertrouwde omgeving altijd zelf inzicht in uw papieren kan houden. Van het sorteren van de post, tot het plegen van telefoontjes en het doen van de belastingaangifte; dit zijn zomaar enkele van onze diensten die wij u aanbieden.

Overzicht in uw papieren

Bij boekhouder Bos Bierum vinden wij het belangrijk goed contact en wederzijds vertrouwen met de klant te hebben. Daarom houden wij graag een informeel kennismakingsgesprek voordat we bij u aan de slag gaan. Wij verzekeren u dat uw privacy voorop staat en professioneel wordt omgegaan met uw gegevens. Het is aan u hoe lang u gebruik zou willen maken van onze diensten. Bovendien kunt u ook altijd voor advies bij ons terecht. Het zelf bijhouden van de administratie kan veel tijd innemen en stress veroorzaken, zeker als u zelfstandig ondernemer bent. Het is spijtig als het werken aan de administratie ten koste gaat van de tijd die u liever in de organisatie of onderneming zelf steekt. Maar ook voor particulieren kan administratief werk een last zijn. Daarom helpen wij graag deze last te verlichten door diverse administratieve werkzaamheden bij u thuis uit te voeren.

Contact

Zou u willen weten wat het kost om door boekhouder Bos Bierum uw administratie op orde te krijgen? Dan kunt u op de website vrijblijvend een offerte aanvragen. Indien u een afspraak wilt maken of vragen heeft kunt u ons telefonisch bereiken op 0596-682269 of 06-55900174, of via email info@boekhouderbos.nl.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »