slider

Bedrijfsadministratie Delfzijl

Wanneer u een bedrijf heeft weet u dat daar de nodige administratie bij komt kijken. U verstuurt facturen, betaalt facturen, houdt voorraden en werkstaten bij. Al deze administratie is van belang om uw boekhouding op orde te houden en natuurlijk als u aangifte moet doen voor de BTW of de Inkomstenbelasting. Wanneer u deze administratie graag goed geregeld wilt zien en er zelf geen omkijken naar wilt hebben, dan kunt u kiezen voor uitbesteding. Geef uw bedrijfsadministratie Delfzijl uit handen aan de professionals van Boekhouder Bos.

Laat uw bedrijfsadministratie Delfzijl verzorgen door vakbekwame boekhouders

U kunt nu uw bedrijfsadministratie Delfzijl geheel of gedeeltelijk uit handen geven. Wij kunnen de hele administratie van u overnemen, u hoeft dan alleen nog maar alle relevante stukken bij ons in te leveren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om bij voorbeeld de aangiftes voor uw bedrijf door ons te laten verzorgen. Wij regelen dan dat uw Btw-aangifte tijdig wordt gedaan en dat uw aangifte inkomstenbelasting op tijd en correct wordt ingediend. Zo heeft u er geen omkijken naar en weet u zeker dat u geen boetes zult krijgen omdat uw aangiften niet tijdig of niet volledig zijn.

Wij sturen u graag een passende offerte

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de bedrijfsadministratie? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn bereikbaar via ons e-mailadres info@boekhouderbos.nl. Of bel ons voor meer informatie of een afspraak op telefoonnummer 0569 - 68 22 69. Wij staan u graag te woord en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »