slider

Bedrijfsadministratie Uithuizen

Het voeren van een goede bedrijfsadministratie is erg tijdrovend. Zeker als u een eenmansbedrijf of kleine onderneming heeft waarin u zelf ook volop meewerkt is het vaak erg lastig om de tijd te vinden om de administratie goed op orde te hebben en te houden. En toch is dit noodzakelijk, zeker bij het doen van de aangiftes voor de btw en de jaarlijkse inkomstenbelasting. Boekhouder Bos kan u hierbij van dienst zijn door de administratieve rompslomp uit handen te nemen. Zo kunt u zich volledig concentreren op het zakendoen. U weet daarnaast zeker dat uw administratie in goede handen is.

De bedrijfsadministratie Uithuizen in goede handen

Voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting en het correct en tijdig doen van btw-aangifte is het nodig dat u uw administratie op orde heeft. Uw bedrijfsadministratie Uithuizen kunt u uitbesteden aan ons boekhoudkantoor. Wij zorgen er dan voor dat alle stukken op orde zijn en dat u direct toegang heeft tot de stukken indien u deze ergens voor nodig heeft. Daarnaast kunnen wij de aangiftes voor u verzorgen zodat u zeker weet dat deze tijdig worden verstuurd. Wanneer u niet tijdig aangifte doet kan u dit een vervelende boete opleveren. Verder kunnen wij indien gewenst het debiteurenbeheer voor onze rekening nemen. Niet betaalde facturen is een enorme kostenpost, en geeft daarnaast veel extra werk waar veel ondernemers geen tijd voor hebben.

Vraag een vrijblijvende offerte voor het voeren van uw administratie

Wilt u de bedrijfsadministratie Uithuizen graag uitbesteden aan een betrouwbaar boekhoudkantoor? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kunnen we bekijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Boekhouder Bos is bereikbaar via telefoonnummer 0596 – 68 22 69. Daarnaast zijn wij bereikbaar via ons e-mailadres, info@boekhouderbos.nl.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »