slider

Bedrijfsadministratie Uithuizen

Het voeren van een goede bedrijfsadministratie is erg tijdrovend. Zeker als u een eenmansbedrijf of kleine onderneming heeft waarin u zelf ook volop meewerkt is het vaak erg lastig om de tijd te vinden om de administratie goed op orde te hebben en te houden. En toch is dit noodzakelijk, zeker bij het doen van de aangiftes voor de btw en de jaarlijkse inkomstenbelasting. Boekhouder Bos kan u hierbij van dienst zijn door de administratieve rompslomp uit handen te nemen. Zo kunt u zich volledig concentreren op het zakendoen. U weet daarnaast zeker dat uw administratie in goede handen is.

De bedrijfsadministratie Uithuizen in goede handen

Voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting en het correct en tijdig doen van btw-aangifte is het nodig dat u uw administratie op orde heeft. Uw bedrijfsadministratie Uithuizen kunt u uitbesteden aan ons boekhoudkantoor. Wij zorgen er dan voor dat alle stukken op orde zijn en dat u direct toegang heeft tot de stukken indien u deze ergens voor nodig heeft. Daarnaast kunnen wij de aangiftes voor u verzorgen zodat u zeker weet dat deze tijdig worden verstuurd. Wanneer u niet tijdig aangifte doet kan u dit een vervelende boete opleveren. Verder kunnen wij indien gewenst het debiteurenbeheer voor onze rekening nemen. Niet betaalde facturen is een enorme kostenpost, en geeft daarnaast veel extra werk waar veel ondernemers geen tijd voor hebben.

Vraag een vrijblijvende offerte voor het voeren van uw administratie

Wilt u de bedrijfsadministratie Uithuizen graag uitbesteden aan een betrouwbaar boekhoudkantoor? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kunnen we bekijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Boekhouder Bos is bereikbaar via telefoonnummer 0596 – 68 22 69. Daarnaast zijn wij bereikbaar via ons e-mailadres, info@boekhouderbos.nl.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »