slider

Belastingadviseur Groningen

Belastingzaken zijn voor veel mensen erg ingewikkeld. Er zijn zo veel regels en voorschriften, waarop dan ook weer allerlei uitzonderingen zijn. Veel ondernemers en ook particulieren zien door de bomen het bos niet meer. En dan gaat er soms iets mis bij de aangifte en dat kan vervelende financiële gevolgen hebben. Daarom is het goed te weten dat u uw belastingzaken ook kunt overlaten aan ons kantoor. Wij zijn gespecialiseerd in de belastingwetgeving en kunnen u daarom goed adviseren en ondersteunen.

De belastingadviseur Groningen regelt uw aangifte

Wanneer u zeker wilt weten dat uw aangifte correct en op tijd wordt ingediend dan kunt u hiervoor een beroep doen op de belastingadviseur Groningen. Wij zorgen ervoor dat uw aangifte wordt ingevuld en dat u optimaal van alle mogelijkheden profiteert die de wet biedt zodat uw aangifte voor u zo gunstig mogelijk is. U hoeft alleen maar de benodigde stukken in te leveren en wij doen de rest voor u. Natuurlijk kunnen wij de aangifte met u bespreken voordat deze wordt ingediend zodat u weet welke informatie aan de Belastingdienst wordt verstrekt.

Wij helpen u graag met al uw belastingzaken

Vanaf nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken over al uw belastingzaken. Boekhouder Bos zorgt ervoor dat uw aangifte en alle andere eventuele contacten met de Belastingdienst soepel verlopen zodat u nooit problemen heeft met uw aangifte. Wilt u meer informatie, mail ons dan en stuur uw bericht naar info@boekhouderbos.nl. Of bel ons op telefoonnummer 0596 – 682269 zodat wij u direct persoonlijk te woord kunnen staan en voor zover mogelijk uw vragen direct kunnen beantwoorden.

 

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »