slider

Boekhouder Appingedam

Een goede boekhouder zoeken in de omgeving van Appingedam is niet zo lastig als u denkt. Komt u thuis om in de papierwinkel en zoekt u iemand die weer orde in de chaos kan brengen? Boekhouder Jan Willem Bos heeft 40 jaar ervaring in diverse vormen van administraties. Ons doel is een brug slaan tussen ondernemen, organiseren en de financiële wereld. Maar ook particulieren kunnen zeker bij ons terecht. Wij kunnen u helpen bij het invullen van allerlei formulieren. Niet alleen ondernemers zijn gebaat bij een goede boekhouder. Boekhouder Bos zorgt er voor dat uw thuisadministratie in Appingedam ook weer op orde is.

Boekhouder Bos zorgt ook voor uw thuisadministratie in Appingedam

Een goede boekhouder in Appingedam is er niet alleen voor ondernemers maar ook voor u thuis. Soms is het lastig om door de bomen het bos te zien. Overzicht houden op financiën is niet een gemakkelijke taak. Boekhouder Bos is u graag van dienst wanneer uw rekeningen en formulieren zich opstapelen. Onze werkzaamheden vinden bij u thuis plaats, in een vertrouwde omgeving. Ons uitgangspunt is om u uw financiën weer zelf te kunnen laten beheren. Wij bieden graag een helpende hand als boekhouder in Appingedam zodat u na enige tijd weer grip op uw financiën heeft.

Ondernemers en organisaties uit Appingedam kunnen ook terecht bij boekhouder Bos

Sommige ondernemers in Appingedam vinden het lastig een goede en betrouwbare boekhouder te vinden. Boekhouder Bos biedt orde, organisatie en structuur in uw papierwinkel. Wij garanderen een goede service en kwaliteit en u kunt bovendien rekenen op een fijne samenwerking. Wij structureren uw inkomsten en uitgaven en verzorgen uw belastingaangiftes. Zo regelen wij bijvoorbeeld omzetbelasting, loonheffing en inkomstenbelasting voor u. Ondernemers in Appingedam kunnen altijd terecht bij boekhouder Bos.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »