slider

Boekhouder Appingedam

Een goede boekhouder zoeken in de omgeving van Appingedam is niet zo lastig als u denkt. Komt u thuis om in de papierwinkel en zoekt u iemand die weer orde in de chaos kan brengen? Boekhouder Jan Willem Bos heeft 40 jaar ervaring in diverse vormen van administraties. Ons doel is een brug slaan tussen ondernemen, organiseren en de financiële wereld. Maar ook particulieren kunnen zeker bij ons terecht. Wij kunnen u helpen bij het invullen van allerlei formulieren. Niet alleen ondernemers zijn gebaat bij een goede boekhouder. Boekhouder Bos zorgt er voor dat uw thuisadministratie in Appingedam ook weer op orde is.

Boekhouder Bos zorgt ook voor uw thuisadministratie in Appingedam

Een goede boekhouder in Appingedam is er niet alleen voor ondernemers maar ook voor u thuis. Soms is het lastig om door de bomen het bos te zien. Overzicht houden op financiën is niet een gemakkelijke taak. Boekhouder Bos is u graag van dienst wanneer uw rekeningen en formulieren zich opstapelen. Onze werkzaamheden vinden bij u thuis plaats, in een vertrouwde omgeving. Ons uitgangspunt is om u uw financiën weer zelf te kunnen laten beheren. Wij bieden graag een helpende hand als boekhouder in Appingedam zodat u na enige tijd weer grip op uw financiën heeft.

Ondernemers en organisaties uit Appingedam kunnen ook terecht bij boekhouder Bos

Sommige ondernemers in Appingedam vinden het lastig een goede en betrouwbare boekhouder te vinden. Boekhouder Bos biedt orde, organisatie en structuur in uw papierwinkel. Wij garanderen een goede service en kwaliteit en u kunt bovendien rekenen op een fijne samenwerking. Wij structureren uw inkomsten en uitgaven en verzorgen uw belastingaangiftes. Zo regelen wij bijvoorbeeld omzetbelasting, loonheffing en inkomstenbelasting voor u. Ondernemers in Appingedam kunnen altijd terecht bij boekhouder Bos.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »