slider

Boekhouder Delfzijl

Als u een boekhouder in Delfzijl nodig heeft, dan kunt u altijd goed terecht bij bBB, boekhouder Bos Bierum. Een boekhouder in Delfzijl kan u uitstekend helpen wanneer u het overzicht in uw papierwinkel een beetje kwijt begint te raken. We leven in een tijd waarin we niet alleen te maken hebben met papieren documenten, maar ook met de digitale varianten. Hierdoor wordt het al snel een warrige situatie en bestaat het risico dat u het overzicht kwijtraakt. Onze boekhouder in Delfzijl kan u helpen weer orde op zaken te stellen.

Een boekhouder in Delfzijl voor particulieren en bedrijven

Onze boekhouder kan u helpen wanneer u uw zakelijke administratie wilt uitbesteden, maar als particulier kunt u ook zeker een beroep doen op de brede dienstverlening van onze boekhouder in Delfzijl. Voor zowel ondernemingen als particulieren kunnen wij de gehele administratie verzorgen, inclusief het doen van de belastingaangiften. Bij ons staat een persoonlijke benadering centraal. Wij vinden het belangrijk om op een prettige, vriendelijke en transparante wijze met u samen te werken. Wij nodigen u uit om ons eens een bezoek te brengen om, onder het genot van koffie en koek, samen te bekijken wat voor u de mogelijkheden zijn.

Bezoek boekhouder Delfzijl

Wilt u gebruik maken van de dienstverlening van onze boekhouder in Delfzijl of wilt u weten wat de boekhouder in Delfzijl precies voor u kan betekenen? U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Poelmanweg 7 in Bierum. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of persoonlijk advies. U kunt dan mailen naar info@boekhouderbos.nl. Tevens kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0596 – 68 22 69 of 06 – 55 900 174.

 

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »