slider

Boekhouder Delfzijl

Als u een boekhouder in Delfzijl nodig heeft, dan kunt u altijd goed terecht bij bBB, boekhouder Bos Bierum. Een boekhouder in Delfzijl kan u uitstekend helpen wanneer u het overzicht in uw papierwinkel een beetje kwijt begint te raken. We leven in een tijd waarin we niet alleen te maken hebben met papieren documenten, maar ook met de digitale varianten. Hierdoor wordt het al snel een warrige situatie en bestaat het risico dat u het overzicht kwijtraakt. Onze boekhouder in Delfzijl kan u helpen weer orde op zaken te stellen.

Een boekhouder in Delfzijl voor particulieren en bedrijven

Onze boekhouder kan u helpen wanneer u uw zakelijke administratie wilt uitbesteden, maar als particulier kunt u ook zeker een beroep doen op de brede dienstverlening van onze boekhouder in Delfzijl. Voor zowel ondernemingen als particulieren kunnen wij de gehele administratie verzorgen, inclusief het doen van de belastingaangiften. Bij ons staat een persoonlijke benadering centraal. Wij vinden het belangrijk om op een prettige, vriendelijke en transparante wijze met u samen te werken. Wij nodigen u uit om ons eens een bezoek te brengen om, onder het genot van koffie en koek, samen te bekijken wat voor u de mogelijkheden zijn.

Bezoek boekhouder Delfzijl

Wilt u gebruik maken van de dienstverlening van onze boekhouder in Delfzijl of wilt u weten wat de boekhouder in Delfzijl precies voor u kan betekenen? U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Poelmanweg 7 in Bierum. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of persoonlijk advies. U kunt dan mailen naar info@boekhouderbos.nl. Tevens kunt u telefonisch contact met ons opnemen, via 0596 – 68 22 69 of 06 – 55 900 174.

 

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »