slider

Boekhouder Groningen

Particulieren, ondernemers en organisaties in Groningen kunnen wel een goede boekhouder gebruiken. Boekhouder Jan Willem Bos heeft meer dan 40 jaar ervaring met boekhouden. Wij zorgen ervoor dat uw papierwinkel in een mum van tijd weer op orde is. We slaan een brug tussen ondernemen, organiseren en de financiënwereld. De administratie bijhouden hoeft niet lastig te zijn. Boekhouder Bos helpt u op weg zodat u zich kunt bezighouden met zaken die u belangrijker vindt. Wij brengen orde en structuur aan en helpen bij het invullen van allerlei formulieren. Boekhouder Bos zorgt ervoor dat uw financiën in Groningen goed geregeld zijn.

Uw thuisadministratie in Groningen goed op orde dankzij boekhouder Bos

Boekhouder Jan Willem Bos vindt het belangrijk dat u in Groningen uw administratie op orde heeft. Als particulier wordt je soms geconfronteerd met een wirwar van formulieren. Deze kunnen zich opstapelen met als gevolg dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Deze formulieren kunnen wij voor u invullen zodat er weer orde en overzicht heerst in uw administratie. Wij vinden het vooral belangrijk dat u na enige tijd zelf grip op uw financiën heeft. Wij werken in een vertrouwde omgeving, namelijk bij u thuis. Op deze manier bent u altijd betrokken bij onze werkzaamheden. Boekhouder Bos kan samen met u de inkomsten en uitgaven doornemen en contact houden met (overheids)instanties. Voor een betrouwbare boekhouder in Groningen moet u bij boekhouder Bos zijn.

Boekhouder Bos begeleidt ondernemers en organisaties in Groningen

Boekhouder Jan Willem Bos zorgt ervoor dat ondernemers en organisaties in Groningen hun administratie goed voor elkaar hebben. Bij ondernemen komt er veel administratie om de hoek kijken. Zo moet u rekening met houden met zaken omzetbelasting, loonheffing en overige belastingen. Boekhouder Bos neemt al deze zorgen voor u weg. Wij brengen orde aan in de papierwinkel zodat u meer tijd heeft voor wat er echt toe doet: ondernemen. Een goede onderneming in Groningen kan niet zonder goede boekhouder, kies daarom voor boekhouder Bos.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »