slider

Boekhouder Groningen

Particulieren, ondernemers en organisaties in Groningen kunnen wel een goede boekhouder gebruiken. Boekhouder Jan Willem Bos heeft meer dan 40 jaar ervaring met boekhouden. Wij zorgen ervoor dat uw papierwinkel in een mum van tijd weer op orde is. We slaan een brug tussen ondernemen, organiseren en de financiënwereld. De administratie bijhouden hoeft niet lastig te zijn. Boekhouder Bos helpt u op weg zodat u zich kunt bezighouden met zaken die u belangrijker vindt. Wij brengen orde en structuur aan en helpen bij het invullen van allerlei formulieren. Boekhouder Bos zorgt ervoor dat uw financiën in Groningen goed geregeld zijn.

Uw thuisadministratie in Groningen goed op orde dankzij boekhouder Bos

Boekhouder Jan Willem Bos vindt het belangrijk dat u in Groningen uw administratie op orde heeft. Als particulier wordt je soms geconfronteerd met een wirwar van formulieren. Deze kunnen zich opstapelen met als gevolg dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Deze formulieren kunnen wij voor u invullen zodat er weer orde en overzicht heerst in uw administratie. Wij vinden het vooral belangrijk dat u na enige tijd zelf grip op uw financiën heeft. Wij werken in een vertrouwde omgeving, namelijk bij u thuis. Op deze manier bent u altijd betrokken bij onze werkzaamheden. Boekhouder Bos kan samen met u de inkomsten en uitgaven doornemen en contact houden met (overheids)instanties. Voor een betrouwbare boekhouder in Groningen moet u bij boekhouder Bos zijn.

Boekhouder Bos begeleidt ondernemers en organisaties in Groningen

Boekhouder Jan Willem Bos zorgt ervoor dat ondernemers en organisaties in Groningen hun administratie goed voor elkaar hebben. Bij ondernemen komt er veel administratie om de hoek kijken. Zo moet u rekening met houden met zaken omzetbelasting, loonheffing en overige belastingen. Boekhouder Bos neemt al deze zorgen voor u weg. Wij brengen orde aan in de papierwinkel zodat u meer tijd heeft voor wat er echt toe doet: ondernemen. Een goede onderneming in Groningen kan niet zonder goede boekhouder, kies daarom voor boekhouder Bos.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »