slider

Boekhouder Groningen

Particulieren, ondernemers en organisaties in Groningen kunnen wel een goede boekhouder gebruiken. Boekhouder Jan Willem Bos heeft meer dan 40 jaar ervaring met boekhouden. Wij zorgen ervoor dat uw papierwinkel in een mum van tijd weer op orde is. We slaan een brug tussen ondernemen, organiseren en de financiënwereld. De administratie bijhouden hoeft niet lastig te zijn. Boekhouder Bos helpt u op weg zodat u zich kunt bezighouden met zaken die u belangrijker vindt. Wij brengen orde en structuur aan en helpen bij het invullen van allerlei formulieren. Boekhouder Bos zorgt ervoor dat uw financiën in Groningen goed geregeld zijn.

Uw thuisadministratie in Groningen goed op orde dankzij boekhouder Bos

Boekhouder Jan Willem Bos vindt het belangrijk dat u in Groningen uw administratie op orde heeft. Als particulier wordt je soms geconfronteerd met een wirwar van formulieren. Deze kunnen zich opstapelen met als gevolg dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Deze formulieren kunnen wij voor u invullen zodat er weer orde en overzicht heerst in uw administratie. Wij vinden het vooral belangrijk dat u na enige tijd zelf grip op uw financiën heeft. Wij werken in een vertrouwde omgeving, namelijk bij u thuis. Op deze manier bent u altijd betrokken bij onze werkzaamheden. Boekhouder Bos kan samen met u de inkomsten en uitgaven doornemen en contact houden met (overheids)instanties. Voor een betrouwbare boekhouder in Groningen moet u bij boekhouder Bos zijn.

Boekhouder Bos begeleidt ondernemers en organisaties in Groningen

Boekhouder Jan Willem Bos zorgt ervoor dat ondernemers en organisaties in Groningen hun administratie goed voor elkaar hebben. Bij ondernemen komt er veel administratie om de hoek kijken. Zo moet u rekening met houden met zaken omzetbelasting, loonheffing en overige belastingen. Boekhouder Bos neemt al deze zorgen voor u weg. Wij brengen orde aan in de papierwinkel zodat u meer tijd heeft voor wat er echt toe doet: ondernemen. Een goede onderneming in Groningen kan niet zonder goede boekhouder, kies daarom voor boekhouder Bos.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Friday 1 July Rekening moet sneller betaald

Grote bedrijven moeten rekeningen van kleine en middelgrote bedrijven voortaan sneller betalen. Die wettelijke betalingstermijn gaat terug van 60 naar 30 dagen. Mkb-bedrijven klaagden dat grote bedrijven steeds later betaalden, waardoor de kleinere bedrijven soms in de problemen kwamen.

Lees meer »
Friday 17 June Ik heb aangifte gedaan - wanneer hoor ik iets?

Als u vóór 1 april aangifte hebt gedaan, krijgt u vóór 1 juli bericht

We kunnen niet vertellen wanneer exact u iets hoort. Het kan zo zijn dat uw partner eerder iets hoort dan u. Zelfs als u tegelijk aangifte hebt gedaan. Geen zorgen, dat zegt niets over uw aangifte.

Lees meer »
Friday 13 May Nieuwe regels voor online verkopen op komst

Heb je een webshop, run je een online verkoopplatform of verkoop je via social media? Per 28 mei 2022 heb je te maken met een informatieplicht en nieuwe regels voor onder andere je reviews, prijzen, aanbiedingen en ‘gratis’ digitale diensten. Lees welke 6 veranderingen deze nieuwe regels inhouden.

Lees meer »