slider

Boekhouder Loppersum

Voor een goede administratie heeft u een goede boekhouder in de omgeving van Loppersum nodig. Boekhouder Bos levert diensten aan ondernemers, organisaties en ook aan particulieren. Boekhouder Jan Willem Bos heeft meer dan 40 jaar ervaring met boekhouden en weet als geen ander orde en structuur aan te brengen in uw papierwinkel. Wij kunnen uw post doornemen, sorteren en archiveren en uw financiën in orde brengen. Verder kunnen wij uw contact met (overheids)instanties onderhouden, zoals formulieren invullen en telefoongesprekken voor u voeren. Als boekhouder in de omgeving Loppersum slaan wij een brug tussen ondernemen, organiseren en de financiële wereld.

Uw thuisadministratie in Loppersum verzorgd door boekhouder Bos

Uw persoonlijke administratie in Loppersum kunt u gerust in handen van boekhouder Bos geven. Als de rekeningen en formulieren zich opstapelen is boekhouder Bos u graag van dienst. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kunnen wij u duidelijk informeren over de mogelijkheden. U bent en blijft betrokken bij onze werkzaamheden. Ons doel is u begeleiden tot het punt waarop u zelf uw administratie weer bij kunt houden. Zo krijgt u vanzelf weer grip op uw financiën. Uw thuisadministratie in Loppersum is gebaat bij een goede boekhouder.

Boekhouder Bos is er ook voor ondernemers en organisaties in Loppersum

Als ondernemer in Loppersum wilt u zich liever niet bezighouden met uw papierwinkel als een boekhouder dat voor u kan doen. Toch is de administratie een belangrijk onderdeel binnen elke onderneming. Boekhouder Bos kan uw zaken op orde brengen zodat u met een gerust hart kan doen wat u wilt doen: ondernemen. Wij brengen orde en structuur aan in administraties, omzetbelasting, loonheffing en inkomstenbelasting. Dat scheelt u een hoop tijd en werk waardoor u zich kunt focussen op wat er echt toe doet. Als boekhouder in Loppersum bieden wij u graag een helpende hand.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »