slider

Boekhouder Loppersum

Voor een goede administratie heeft u een goede boekhouder in de omgeving van Loppersum nodig. Boekhouder Bos levert diensten aan ondernemers, organisaties en ook aan particulieren. Boekhouder Jan Willem Bos heeft meer dan 40 jaar ervaring met boekhouden en weet als geen ander orde en structuur aan te brengen in uw papierwinkel. Wij kunnen uw post doornemen, sorteren en archiveren en uw financiën in orde brengen. Verder kunnen wij uw contact met (overheids)instanties onderhouden, zoals formulieren invullen en telefoongesprekken voor u voeren. Als boekhouder in de omgeving Loppersum slaan wij een brug tussen ondernemen, organiseren en de financiële wereld.

Uw thuisadministratie in Loppersum verzorgd door boekhouder Bos

Uw persoonlijke administratie in Loppersum kunt u gerust in handen van boekhouder Bos geven. Als de rekeningen en formulieren zich opstapelen is boekhouder Bos u graag van dienst. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kunnen wij u duidelijk informeren over de mogelijkheden. U bent en blijft betrokken bij onze werkzaamheden. Ons doel is u begeleiden tot het punt waarop u zelf uw administratie weer bij kunt houden. Zo krijgt u vanzelf weer grip op uw financiën. Uw thuisadministratie in Loppersum is gebaat bij een goede boekhouder.

Boekhouder Bos is er ook voor ondernemers en organisaties in Loppersum

Als ondernemer in Loppersum wilt u zich liever niet bezighouden met uw papierwinkel als een boekhouder dat voor u kan doen. Toch is de administratie een belangrijk onderdeel binnen elke onderneming. Boekhouder Bos kan uw zaken op orde brengen zodat u met een gerust hart kan doen wat u wilt doen: ondernemen. Wij brengen orde en structuur aan in administraties, omzetbelasting, loonheffing en inkomstenbelasting. Dat scheelt u een hoop tijd en werk waardoor u zich kunt focussen op wat er echt toe doet. Als boekhouder in Loppersum bieden wij u graag een helpende hand.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »