slider

Boekhouder Uithuizen

Als u op zoek bent naar een boekhouder in de omgeving van Uithuizen hoeft u niet verder te zoeken. Boekhouder Bos is met 40 jaar ervaring toonaangevend op het gebied van boekhouden. Wij nemen graag uw papierwinkel uit handen zodat u meer tijd over heeft voor zaken die er echt toe doen. Wij zijn er voor particulieren, ondernemers en organisaties. Wij slaan een brug tussen ondernemen, organiseren en de financiële wereld. Als uw rekeningen en formulieren zich opstapelen is tijd om een boekhouder in te schakelen. Boekhouder Bos zorgt dat uw administratie in Uithuizen gauw weer op orde is.

Boekhouder Bos is particulieren uit Uithuizen van dienst

Een goede administratie door een boekhouder is ook thuis in Uithuizen van belang. Het is niet altijd even gemakkelijk om dit bij te houden. Wat is er dan gemakkelijker om het voor u te laten doen? Boekhouder Bos begeleidt u op een traject waarbij het eindresultaat is dat u zelf uw administratie kunt doen. Wij helpen u op weg door uw inkomsten en uitgaven door te nemen, uw rekeningen en betalingen af te stemmen en contact te houden met overheidsinstanties. Een goede boekhouder is belangrijk voor een goede thuisadministratie in Uithuizen.

Boekhouder Bos helpt ondernemers en organisaties in Uithuizen

Bij het ondernemen in Uithuizen kunt u wel een goede boekhouder gebruiken. Denk alleen al aan de administratie, omzetbelasting en loonheffing. Boekhouder Bos kan hier structuur en orde in brengen. Wij organiseren uw papierwinkel zodat u zich kunt richten op uw onderneming of organisatie. Zowel eenmanszaken, zzp’ers, verenigingen of stichtingen kunnen bij ons terecht. Zo weet u zeker dat uw financiën goed zijn afgehandeld. Bovendien wordt u persoonlijk betrokken. Boekhouder Bos staat voor kwaliteitsservice bij ondernemers en organisaties in Uithuizen.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »