slider

Boekhouder ZZP Groningen

Als zelfstandige komt u er vaak niet aan toe om uw boekhouding goed bij te houden. U heeft het druk met klanten werven, opdrachten uitvoeren, contacten onderhouden en natuurlijk niet te vergeten facturen sturen. Als u dan aan het einde van het jaar uw belastingaangifte moet invullen dan is het nog wel eens zoeken naar alle bonnen en bescheiden want die zijn soms niet echt goed geordend. Een goede boekhouder ZZP Groningen kan u hierbij helpen.

Een boekhouder ZZP Groningen neemt u veel werk uit handen

Als ZZP’er moet u allerlei zaken in de gaten houden. Zo is er de Btw-aangifte die minimaal eens per kwartaal gedaan moet worden. Als u dit niet tijdig doet kan u dit een boete van de Belastingdienst opleveren. Daarnaast wilt u natuurlijk wel gebruik maken van alle mogelijkheden om kosten af te trekken. Hierbij kan ons kantoor u van dienst zijn. Wij zorgen voor tijdige aangifte en voor het op orde houden van uw boekhouding. Het enige wat u hoeft te doen is het tijdig aanleveren van alle stukken en wij doen de rest.

Wilt u ook zonder zorgen ondernemen?

Wilt u ook zonder zorgen met uw onderneming bezig zijn en de boekhouding aan een professional overlaten? Neem dan vandaag nog contact met ons kantoor op zodat wij kunnen zien wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur gerust een bericht naar info@boekhouderbos.nl of bel ons op telefoonnummer 0596 – 682269. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat uw administratie altijd op orde is.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »