slider

Boekhouder ZZP Groningen

Als zelfstandige komt u er vaak niet aan toe om uw boekhouding goed bij te houden. U heeft het druk met klanten werven, opdrachten uitvoeren, contacten onderhouden en natuurlijk niet te vergeten facturen sturen. Als u dan aan het einde van het jaar uw belastingaangifte moet invullen dan is het nog wel eens zoeken naar alle bonnen en bescheiden want die zijn soms niet echt goed geordend. Een goede boekhouder ZZP Groningen kan u hierbij helpen.

Een boekhouder ZZP Groningen neemt u veel werk uit handen

Als ZZP’er moet u allerlei zaken in de gaten houden. Zo is er de Btw-aangifte die minimaal eens per kwartaal gedaan moet worden. Als u dit niet tijdig doet kan u dit een boete van de Belastingdienst opleveren. Daarnaast wilt u natuurlijk wel gebruik maken van alle mogelijkheden om kosten af te trekken. Hierbij kan ons kantoor u van dienst zijn. Wij zorgen voor tijdige aangifte en voor het op orde houden van uw boekhouding. Het enige wat u hoeft te doen is het tijdig aanleveren van alle stukken en wij doen de rest.

Wilt u ook zonder zorgen ondernemen?

Wilt u ook zonder zorgen met uw onderneming bezig zijn en de boekhouding aan een professional overlaten? Neem dan vandaag nog contact met ons kantoor op zodat wij kunnen zien wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur gerust een bericht naar info@boekhouderbos.nl of bel ons op telefoonnummer 0596 – 682269. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat uw administratie altijd op orde is.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »