slider

Debiteurenbeheer Delfzijl

Uw debiteurenbeheer in Delfzijl uitbesteden aan een ervaren specialist? U kunt een beroep doen op de dienstverlening van bBB, boekhouder Bos Bierum. Wij kunnen u goed van dienst zijn wanneer u hulp en ondersteuning kunt gebruiken bij het debiteurenbeheer in Delfzijl. Als boekhouder hebben wij al veel klanten bijgestaan in het verleden, naar volle tevredenheid. Wij voegen u graag toe aan onze tevreden klanten door u professioneel en hoogwaardig debiteurenbeheer in Delfzijl te bieden.

Uw debiteurenbeheer in Delfzijl in perfectie uitgevoerd

Wij zorgen ervoor dat uw debiteurenbeheer in Delfzijl tot in de puntjes goed verzorgd is. Dit wil zeggen dat Boekhouder Bos u de zorg over het debiteurenbeheer in Delfzijl volledig uit handen neemt. Onze ruime ervaring in het voeren van dergelijke beheren zorgt ervoor dat wij u altijd een hoogwaardige kwaliteit van al onze diensten kunnen garanderen. Uiteraard vertellen wij u graag meer over onze mogelijkheden wanneer u uw debiteurenbeheer in Delfzijl wilt uitbesteden aan ons ervaren kantoor. U kunt dan ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over de uitgebreide service van bBB.

Bezoek ons kantoor voor informatie over debiteurenbeheer Delfzijl

bBB is te vinden aan de Poelmanweg 7 in Bierum. U bent hier van harte welkom wanneer u uw debiteurenbeheer in Delfzijl uit wilt besteden. Wilt u eerst meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van debiteurenbeheer in Delfzijl, of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Bel dan naar 0596 – 68 22 69 of 06 – 55 900 174 of stuur een mail naar info@boekhouderbos.nl.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »