slider

Debiteurenbeheer Groningen

Als onderneming heeft u er baat bij dat klanten op tijd de rekening betalen. Toch kan dat nog best wel eens lastig zijn. Soms betalen klanten te laat of vergeten uw factuur, waardoor u in de problemen kunt komen. Dat wil natuurlijk geen enkele ondernemen en daarom zou u boekhouder Bos Bierum in moeten huren. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van ondernemingsadministratie en wij helpen u graag bij uw debiteurenbeheer. En fijne samenwerking vinden wij erg belangrijk en daarom luisteren wij altijd naar uw wensen. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht.

Debiteurenbeheer inhuren

Wij gaan als volgt te werk als u ons in wilt huren. We houden eerst een kennismakingsgesprek waarbij we aftasten wat we precies van elkaar verwachten. Vervolgens hebben we het over de kosten die we in rekening brengen voor onze diensten. We maken afspraken over wie wat precies doet. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunnen wij het werk doen waar u ons voor aangenomen heeft.

Contact

Wilt u graag debiteurenbeheer in Groningen inhuren neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op. Via de telefoon (0596 - 682269 of 06 - 55900174) staan wij u meteen te woord. U kunt ook een offerte aanvragen op de website of het formulier onder het kopje contact invullen. In beide gevallen geldt dat we zo snel mogelijk contact met u opnemen en u te woord staan. Tot slot kunt u ook nog met ons e-mailen: info@boekhouderbos.nl. Binnen een aantal dagen ontvangt u van ons een reactie.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »