slider

Loonadministratie Groningen

Vergt de loonadministratie in Groningen teveel tijd en energie van u en bent u op zoek naar een ervaren partij om uw loonadministratie in Groningen aan uit te besteden? Dan kunt u eens nader kennis maken met de brede dienstverlening van bBB, boekhouder Bos Bierum. Wij bieden u een zeer veelzijdige dienstverlening op hoog niveau. Onder onze werkzaamheden valt ook de mogelijkheid tot het verzorgen van uw loonadministratie in Groningen. Wij kunnen deze taak volledig van u overnemen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. U kunt zich dan richten op andere belangrijke zaken binnen uw onderneming. 

Wij verzorgen uw loonadministratie in Groningen

Wij staan voor u klaar wanneer u de loonadministratie in Groningen wilt laten verzorgen door een ervaren onderneming. Het is ons dagelijks streven om al onze klanten naar wens van dienst te zijn. Wij zetten ons dan ook elke dag opnieuw in om de beste resultaten voor onze klanten neer te zetten. Wanneer wij uw loonadministratie in Groningen verzorgen, dan zorgen wij ervoor dat alles tot in het detail goed geregeld is. U kunt dan ook vertrouwen op onze hoogwaardige kwaliteiten en service betreffende het verzorgen van de loonadministratie in Groningen.

Contact ons voor vragen over loonadministratie Groningen

Wij bieden u de mogelijkheid om de loonadministratie in Groningen door ons te laten verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunnen wij hiervoor een vrijblijvende offerte opmaken. U kunt ons bezoeken aan de Poelmanweg 7 in Bierum. Daarnaast zijn wij via de mail te bereiken op info@boekhouderbos.nl en telefonisch op 0596 – 68 22 69 of 06 – 55 900 174.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »