slider

Salarisadministratie Appingedam

Wanneer u een bedrijf heeft met personeel in loondienst dan weet u waarschijnlijk dat de salarisadministratie veel werk geeft en daardoor veel tijd kost. Niet alleen moet dit secuur en vooral tijdig gebeuren, de salarissen zijn ook nog onderhevig aan regelmatige wijzigingen. Soms meerdere keren per jaar worden de regels aangepast en moet u uw systeem dus ook weer wijzigen. Als u deze rompslomp graag uitbesteedt aan een professional dan kunt u een beroep doen op de salarisadministratie Appingedam. Wij nemen u graag veel werk uit handen.

Uw salarisadministratie Appingedam is bij ons in goede handen

Boekhouder Bos heeft inmiddels vele jaren ervaring met het voeren van de salarisadministratie voor verschillende bedrijven. Wij volgen uiteraard de wet- en regelgeving op de voet en zijn dus op de hoogte van alle aanpassingen en wijzigingen die in uw branche van toepassing zijn.  Als u de salarisadministratie van uw bedrijf aan ons uitbesteedt heeft u er verder geen omkijken naar. Het enige wat u hoeft te doen is wijzingen doorgeven zoals aanpassing van aantal uren, salarisverhoging en in- en uitdiensttreding. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos wordt geregeld.

Vraag ons nu om een vrijblijvende offerte

U kunt ons direct om een vrijblijvende offerte vragen voor het overnemen van uw salarisadministratie Appingedam. U kunt ons bellen als u vragen heeft op telefoonnummer 0569 - 68 22 69.  Wij zijn uiteraard ook per e-mail bereikbaar. U kunt uw bericht sturen naar info@boekhouderbos.nl.  Wij zullen uiteraard zo snel mogelijk op uw bericht reageren en proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »