slider

Bedrijfsadministratie Groningen

De administratie van uw bedrijf, daar komt heel veel bij kijken. Zelfs wanneer u een eenmanszaak runt, zijn er veel zaken waar u mee te maken krijgt. BTW-aangifte, voorraadbeheer, facturering en natuurlijk de jaarlijkse aangifte van de inkomstenbelasting. U kunt de administratie natuurlijk zelf doen, maar als u zich liever bezighoudt met het echte ondernemen in plaats van met de cijfertjes, dan is boekhouder Bos Bierum uw aangewezen partner.

(Bedrijfs)administratie Groningen voor zakelijk en particulier

BBB werkt zowel voor particulieren als voor ondernemers. Want ook als particulier kun je geconfronteerd worden met een ingewikkelde aangifte inkomstenbelasting. Bij voorbeeld na een echtscheiding, verandering van werkgever of het starten of beëindigen van een eigen bedrijf gedurende een lopend jaar. Wij helpen u graag met de boekhouding en met het correct invullen van uw aangifte en andere formulieren die daarmee verband houden. Voor bedrijven doen wij als u dat wilt de gehele boekhouding. Wij brengen structuur en orde aan, adviseren u waar nodig en zorgen boven alles voor een prettige samenwerking.

Bedrijfsadministratie Groningen biedt een helpende hand voor alle boekhoudkwesties

Bedrijfsadministratie Groningen biedt uitkomst voor iedereen die het te ingewikkeld of tijdrovend vindt om zelf de administratie volledig bij te houden of de jaarlijkse aangifte te doen. Wij helpen en adviseren u en zorgen ervoor dat de Belastingdienst alle informatie compleet, correct en tijdig krijgt toegestuurd. Wilt u kennismaken met onze dienstverlening, kijk dan op onze website of neem contact met ons op via telefoonnummer 0596-682269 of stuur een e-mail bericht naar info@boekhouderbos.nl. In alle gevallen zullen wij proberen uw vraag zo goed en snel mogelijk te beantwoorden.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »