slider

Bedrijfsadministratie Groningen

De administratie van uw bedrijf, daar komt heel veel bij kijken. Zelfs wanneer u een eenmanszaak runt, zijn er veel zaken waar u mee te maken krijgt. BTW-aangifte, voorraadbeheer, facturering en natuurlijk de jaarlijkse aangifte van de inkomstenbelasting. U kunt de administratie natuurlijk zelf doen, maar als u zich liever bezighoudt met het echte ondernemen in plaats van met de cijfertjes, dan is boekhouder Bos Bierum uw aangewezen partner.

(Bedrijfs)administratie Groningen voor zakelijk en particulier

BBB werkt zowel voor particulieren als voor ondernemers. Want ook als particulier kun je geconfronteerd worden met een ingewikkelde aangifte inkomstenbelasting. Bij voorbeeld na een echtscheiding, verandering van werkgever of het starten of beëindigen van een eigen bedrijf gedurende een lopend jaar. Wij helpen u graag met de boekhouding en met het correct invullen van uw aangifte en andere formulieren die daarmee verband houden. Voor bedrijven doen wij als u dat wilt de gehele boekhouding. Wij brengen structuur en orde aan, adviseren u waar nodig en zorgen boven alles voor een prettige samenwerking.

Bedrijfsadministratie Groningen biedt een helpende hand voor alle boekhoudkwesties

Bedrijfsadministratie Groningen biedt uitkomst voor iedereen die het te ingewikkeld of tijdrovend vindt om zelf de administratie volledig bij te houden of de jaarlijkse aangifte te doen. Wij helpen en adviseren u en zorgen ervoor dat de Belastingdienst alle informatie compleet, correct en tijdig krijgt toegestuurd. Wilt u kennismaken met onze dienstverlening, kijk dan op onze website of neem contact met ons op via telefoonnummer 0596-682269 of stuur een e-mail bericht naar info@boekhouderbos.nl. In alle gevallen zullen wij proberen uw vraag zo goed en snel mogelijk te beantwoorden.

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 25 July Moet u onterecht toeslag terugbetalen omdat er een verkeerd vermogen is gebruikt?

Hebt u een terugvorderingsbeschikking gekregen waarin staat dat u over 2021 huurtoeslag of zorgtoeslag moet terugbetalen omdat uw vermogen te hoog is? In sommige gevallen klopt dat niet omdat er door een technische fout een verkeerd vermogen is gebruikt.

Lees meer »
Sunday 17 July Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord niet meer mogelijk

Vanaf 5 januari 2023 kunt u bij Mijn Overheid alleen nog inloggen met de DigiD app of sms-controle. Dit betekent dat u voortaan altijd uw telefoon nodig heeft bij het inloggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd.

Lees meer »
Friday 8 July Vertraging voor opleggen aanslag Inkomstenbelasting 2021

Wanneer u voor 1 april aangifte voor de inkomstenbelasting 2021 heeft gedaan, dan zou u voor 1 juli 2021 een aanslag moeten krijgen. Echter door technische oorzaken kon uw aangifte niet tijdig worden verwerkt in de geautomatiseerde systemen van de belastingdienst.

Lees meer »