slider

Nieuws

Sunday 19 February

Meer vrijheid zzp er

Eén van de pijlers van het huidige kabinet is ondernemerschap. Ze wil het door verschillende maat regelen, zoals de zelfstandigenaftrek, aantrekkelijk maken om te (gaan) ondernemen. Economische Zaken vindt ook dat het concurrentiebeding aangepast moet worden, zodat (toekomstige) zzp'ers zonder veel beperkingen voor zichzelf kunnen beginnen. Vaak kunnen werknemers namelijk minder snel als zelfstandige in dezelfde branche werken of bij een concurrent aan de slag gaan vanwege het concurrentiebeding. Economische Zaken vindt dat een beperking en wil dat het beding anders toegepast wordt, zodat het meer in verhouding staat tot een specifieke situatie. Het is nog niet duidelijk binnen welke termijn het beding wordt toegepast.

Bekijk overige nieuwsberichten

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »