slider

Nieuws

Sunday 12 January

Zelfstandigenaftrek voor de inkomstebelasting

Wanneer u, als ondernemer, aan het urencriterium ( meer dan 1225 uur per jaar werken in uw onderneming ) voldoet en u bent aan het begin van het kalenderjaar nog geen 65 jaar dan komt u in aanmerking voor zelfstandigenaftrek. U krijgt dan een vaste basisaftrek van 7280 euro. Hierdoor wordt het maken van meer winst niet meer “gestraft” door het verlagen van de zelfstandigenaftrek bij een hogere winst. Ondernemers die aan het begin van het kalenderjaar de AOW leeftijd hebben en voldoen aan het urencriterium komen in aanmerking voor de helft van het aftrekbedrag.

Bekijk overige nieuwsberichten

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »