slider

Nieuws

Sunday 12 January

Startersaftrek voor de inkomstenbelasting

Onder voorwaarden mogen startende ondernemers de zelfstandigen aftrek verhogen met een bedrag van 2123 euro. Deze startersaftrek mag worden toegepast als u in één of meer van de vijf voorgaande kalenderjaren geen ondernemer was én in niet meer dan twee van deze jaren de zelfstandigenaftrek heeft gehad.
Het kan zijn dat de zelfstandigenaftrek en de startersaftrek bij elkaar hoger zijn dan uw winst. Het deel dat hoger is dan uw winst mag u wel verrekenen met andere inkomsten uit werk en woning, dit in tegenstelling tot de zelfstandigenaftrek niet-starters. Heeft u geen andere inkomsten, dan kunt u het bedrag verrekenen in andere jaren.

Bekijk overige nieuwsberichten

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »