slider

Nieuws

Monday 13 January

Zaken doen als zzp er en zaken doen met zzp ers

Het aantal zzp'ers blijft stijgen. Wanneer u tot één van hen behoort of u doet regelmatig zaken met een zzp'er, dan moet u o.a. zorgen voor een veilige VAR ( Verklaring Arbeid Relatie ) Wanneer een zzp'er werk voor u gaat verrichten, dan kunt u het risico lopen om als werkgever te worden aangemerkt. Het gevolg hiervan is dat u loonbelasting en premies moet afdragen en u een boete krijgt omdat u dit niet heeft gedaan. Met een juiste VAR kunt u deze vervelende situatie voorkomen.. Dit jaar voert de belastingdienst extra controles uit om bij zzp'ers schijnzelfstandigheid aan te pakken. Met een juiste VAR bent u de verdenking van schijnzelfstandigheid een stap voor.

Bekijk overige nieuwsberichten

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »