slider

Nieuws

Sunday 9 February

Zakelijke aankopen op marktplaats

Wanneer er zakelijk aankopen worden gedaan op marktplaats of op vergelijkbare sites, wordt daar veelal geen factuur voor uitgereikt. De aankopen worden in de meeste gevallen van particulieren gedaan. Hoe dan aantonen dat de aankopen toch een zakelijk karakter hebben? De ondernemer moet zelf aannemelijk maken dat de kosten zakelijk zijn bedoeld. In plaats van een factuur, kan hij de aanbieding, de correspondentie en de betaling via bankafschrift bewaren in zijn administratie. Terugvorderen van btw is in deze gevallen ( vaak ) niet aan de orde.

Bekijk overige nieuwsberichten

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »