slider

Nieuws

Monday 7 April

Kindregelingen per 2015

Ons belastingstelsel kent op dit moment elf verschillende kindregelingen. Kortgeleden is de Tweede kamer akkoord gegaan met een wetsvoorstel om dit aantal terug te brengen naar vier. Wanneer ook de Eerste Kamer hiermee akkoord gaat, dan gaat hiervoor een wetswijziging plaatsvinden per 1 januari 2015.

Welke regelingen blijven dan over? Dat zijn de kinderbijslag en het kindgebonden budget ( als inkomensondersteuning )  en de combinatiekorting en de kinderopvangtoeslag ( als activieve deelname aan de arbeidsmarkt ) Alle overige andere kindregelingen gaan met het aannemen van dit wetsvoorstel per 1 januari 2015 verdwijnen. De regering heeft wel de opdracht van de Kamer gekregen om met voorstellen te komen, die het voor de minstverdienende  partner aantrekkelijker moet maken om meer uren te werken.

Bekijk overige nieuwsberichten

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »