slider

Nieuws

Monday 7 July

De relatie met uw boekhouder

Uw boekhouder, belastingadviseur of accountant is uw vertrouwenspersoon. met hem of haar bespreekt u niet alleen de jaarcijfers, maar ook zaken van persoonlijke aard die van invloed kunnen zijn op uw bedrijfsvoering.

De correspondentie en de adviezen die tussen u en uw vertrouwenspersoon zijn uitgewisseld hoeven niet ter inzage worden verstrekt aan de fiscus. In heel bijzondere gevallen ( vaak zijn dat strafrechtelijke onderzoeken ) kan uw vertrouwenspersoon gedwongen worden informatie over u te verstrekken. Wees hiervan bewust in de relatie met uw vertrouwenspersoon.

Bekijk overige nieuwsberichten

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »