slider

Nieuws

Monday 7 December

Lage bijtelling voor gebruikte auto

Per 2016 gaat de bijtelling voor de auto van de zaak flink omhoog. Alleen voor de elektrische auto blijft de bijtelling ( 4% ) hetzelfde.

Voor alle andere wordt de bijtelling minimaal 15%. Er komt een overgangsregeling, die zegt dat een auto na aanschaf vijf jaar lang de bijtelling houdt die toen van toepassing was. De vijf jaar wordt gerekend vanaf de datum van de eerste tenaamstelling.

Als u nu dus bijvoorbeeld een hybride auto uit december 2013 met 0% bijtelling koopt, dan kunt u nog tot december 2018 van deze 0% bijtelling profiteren.

 

Bekijk overige nieuwsberichten

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »