slider

Nieuws

Tuesday 15 December

Het vizier op het minimumloon

Vanaf 2016 zijn er nieuwe regels voor het minimumloon. Deze regels moeten er voor zorgen dat het minimumloon ook echt wordt uitbetaald.

Op de loonstroken moet duidelijk zijn dat er onkostenvergoedingen ( bv. reiskosten / huisvestingskosten ) worden betaald. Op deze manier kan eenvoudiger worden gecontroleerd of u echt het minimumloon uitbetaald.

Een regel die al vanaf 1 juli 2015 geldt is, dat het minimumloon per bank uitbetaald moet worden. Ook mogen geen inhoudingen of verrekeningen plaats vinden op het minimumloon. Dat mag wel op het deel wat hoger is dan het minimumloon.

Bij het overtreden van de regels volgen zware geld straffen per werknemer.

Bekijk overige nieuwsberichten

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »