slider

Nieuws

Saturday 4 February

Belastingaangifte doen gaat vanzelf

Elk jaar heeft u tot 1 april de tijd om uw belastingaangifte inkomstenbelasting te doen. Vanaf dit jaar bent u als ondernemer ( voor privépersonen geldt dit nog niet ) verplicht dit digitaal te doen. Een ontheffing om dit nog op papier te doen is afgeschaft. Als u een aangiftebrief ontvangt van de Belastingdienst moet u aangifte doen. Deze brief ontvangt u tussen half januari en eind februari. U kunt het uzelf gemakkelijk maken door nog even te wachten met het invullen van uw aangifte. Vanaf 1 maart 2012 kunt u namelijk van de Belastingdienst een vooraf ingevulde aangifte krijgen. De fiscus vult dan een groot aantal gegevens al voor u in, zodat u de aangifte alleen nog maar hoeft te controleren en aan te vullen.

Bekijk overige nieuwsberichten

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »