slider

Nieuws

Sunday 19 February

WKR forfait

WKR-forfait wordt 1,6% in 2013

Op 1 januari 2014 moet u zijn overgestapt op de werkkostenregeling (WKR). Deze regeling vervangt al sinds 2011 het oude stelsel van vrije vergoedingen en verstrekkingen. Hier kunt u nog gebruik van maken tot 2014. Onder de WKR zijn alle vergoedingen en verstrekkingen belast, tenzij ze in de vrije ruimte vallen, Momenteel is dat 1,4% van de fiscale loonsom. Na een tussenevaluatie bleek dat veel werkgevers deze ruimte te krap vinden. Staatssecretaris Weekers van Financiën had al aangekondigd de vrije ruimte met de invoering van het uniform loonbegrip in 2013 te verhogen naar 1,5%. Waarschijnlijk zal dit per 1 januari 2013 verder stijgen naar 1,6% van de fiscale loonsom  Dit plan zal in het Belastingplan van 2013 terechtkomen, met een nadere uitleg over het loonbegrip.

Bekijk overige nieuwsberichten

Klik hier voor de checklist belastingaangifte
Nieuws
Monday 22 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2020

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2020 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen.

Lees meer »
Friday 24 April Betaaldata toeslagen 2020

Overzichtelijk op een rij: de data waarop de belastingdienst de toeslagen betaald.

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget

Lees meer »
Tuesday 11 February Checklist aangifte Inkomstenbelasting 2019

Wij vinden het fijn wanneer wij over 2019 uw aangifte voor de Inkomstenbelasting mogen verzorgen. Om u een beetje op weg te helpen ontvangt u hierbij een checklist om u te laten zien wat wij graag van uw ontvangen. Hierbij gaat het uiteraard om die zaken die op u van toepassing zijn. 

Lees meer »